ASPIRANTEN 2 WEDEROM ONBEGRIJPELIJK

Dames en Heren, lees aandachtig:

Een eerste inning met 63 ballen, vier wijden, veel punten tegen, en een prima kritische scheids, aldus de Kinheim coach. Leek op de eerste inning van de Red Sox in Londen wel. Terugkomen na zeven punten verschil, een pitcherswissel deed wonderen, sterker nog, 180 graden op zijn kop vergeleken met afgelopen weekeinde (zie verslag Onbegrijpelijke Overwinning Aspiranten ). Puntje er erbij, en voor je het weet staat het 10-11 in de laatste inning, een laatste slagbeurt dus. Eerste man van de inning op het honk, de tweede man een opdacht te drag bunten, schiet de bal door! Laat die drag nu ook maar zitten want de kop aan slag, en hoe. Even later honken vol, 1 uit, en de verlossende klap van de nummer 4 met 2-slag! Einde wedstrijd. Veel hoofdpijn maar een overwinning doet wonderen bij jeugd.

Zaterdag 6 juli de doubleheader tegen Thamen, aanvang 1000. Diepte zou wel eens het verschil kunnen maken....Ze zijn er weer! 60 jaar badges!

Ze zijn er weer! 60 jaar badges!

Zand in de voorheen gesmeerde Black Socks Hitting Machine