NL U12 team zoekt sponsors voor EK

NL U12 team zoekt sponsors voor EK

Het Nederlands U12 honkbalteam is zich druk aan het voorbereiden op het EK in Tsjechië dat van 2 – 7 juli a.s. plaatsvindt. Amsterdam Pirates is hofleverancier met maar liefst 5 spelers, en ook Diamonds Amsterdam levert nog eens 3 spelers. Het team is hard op zoek naar sponsors om hun reis te bekostigen. Iedereen kan bijdragen, dus help mee! Je leest hier hoe.

De jonge Nederlandse team vol Pupillen-talenten werden vorig jaar knap vierde op het EK en gaat nu voor meer. Van Amsterdam Pirates keren Otis Ward en Kimi Verkruyssen terug in het team. Hun medespelers van Pirates Aspiranten 1, Jorrit Patist en Zico Atmopawiro, vullen hen aan. Verder is ook Kenji Pleizier van Pirates Pupillen 1 geselecteerd alsmede drie spelers van Diamonds Amsterdam, waaronder Reyer Lind en Yilber Contreras. Hun voorbereiding is enkele weken geleden al gestart, dat is een stuk eerder dan vorig jaar. De staf kent ook twee bekende gezichten. Voormalig Pirates Pupillen 1 coach Byron Ward en Pirates-icoon Rikkert Faneyte zijn dit jaar toegevoegd aan de begeleidende staf. Al met al een grote Pirates afvaardiging, en die verdienen onze steun. Lees op Honkbalsite het interview met coach Peter Herkemij over zijn verwachtingen.

Helaas moet het team de trip naar Tsjechië geheel zelf bekostigen. De KNBSB kan geen financiële steun geven. Dus zijn de jongens en hun ouders druk bezig met het inzamelen van geld. Niet alleen via familie en vrienden, maar ook door klusjes te doen en spullen te verkopen. Met hun sponsorcampagne waren ze afgelopen vrijdag zelfs in het Jeugdjournaal. Pirates-talenten Jorrit en Kimi kwamen daar ook voorbij. Bekijk hier het item terug: https://jeugdjournaal.nl/uitzending/42089-avondjournaal.html (vanaf 07:05min)

Ze zijn nu dus al beroemd en dit heeft hun sponsorcampagne zeker goed gedaan. Maar ze zijn er nog niet. Het team zoekt nog zo’n 5.000 euro van de benodigde 15.000 euro. Help hen mee op weg naar het EK in Tsjechië! Elke donatie is welkom via hun eigen pagina op SportTalentBoek. Doe het snel.

 

Toch nog averij opgelopen voor het vertrek naar Bologna

Toch nog averij opgelopen voor het vertrek naar Bologna

Pirates Live, nu op twee kanalen

Pirates Live, nu op twee kanalen