De Black Socks hebben af en toe hun dag niet...

16/6 Pirates heren 4 (Black Socks) - Onze Gezellen 3: 0-11.
Het heeft even geduurd, maar eindelijk was ie er dan toch, de wedstrijd waarin aan slag niets wilde lukken. Waren de voorgaande wedstrijden een waar slagfestijn, deze keer konden er niet meer dan twee honkslagen (waaronder een 2honkslag) genoteerd worden. En allebei kwamen ze van de knuppel van Giovanni Jozefa, die de beste slagman werd met 2 uit 3 (0,667).
O.G. daarentegen sloeg er lustig op los met o.a. 3 homeruns. Het had voor de Black Socks nog erger kunnen zijn, ware het niet dat 3e honkman Dook de Vries en korte stop Ilja Buschman allebei, op katachtige wijze duikend, een zekere honkslag in een nul wisten om te zetten.
De wedstrijd duurde 7 innings, waarin Tom Minderhoud 6-6-13-1 gooide en de sterke werper van O.G. 7-1-2-4.

Blessure spreekuur voor alle leden Pirates en Diamonds, twee keer per week

Blessure spreekuur voor alle leden Pirates en Diamonds, twee keer per week

Carnaval in Oosterhout, dankzij Japanse kwelgeest