Blessure spreekuur voor alle leden Pirates en Diamonds, twee keer per week

Blessure spreekuur voor alle leden Pirates en Diamonds, twee keer per week

Sinds enige weken heeft Amsterdam Pirates een overeenkomst gesloten met FysioHolland, een landelijke keten van fysiotherapiebedrijven. FysioHolland neemt de verzorging van L&D Amsterdam op zich, zowel bij uit- als thuiswedstrijden. Ok zijn Sunny en Martijn meegeweest naar de EuropaCup in Bologna en hebben daar hard moeten werken om het team optimaal fit te houden.

Maar fysiotherapeuten Sunny Sandhu en Martijn Smink staan ook klaar voor alle Pirates en Diamonds middels een blessurespreekuur. Dit is een inloopspreekuur op dinsdag van 1900-2030 en tijdens de thuiswedstrijd van L&D op zaterdag of zondag van 1300 – 1430. Je hoeft dus geen afspraak te maken, wie het eerst komt, wie het eerst aan de beurt is. De fysio’s kan je vinden in de gang bij de kleedkamers van Heren 1 en 2. Dit spreekuur is kosteloos. 

Als er behandelingen uit voorkomen, adviseren we gebruik te maken van een van de vestigingen van FysioHolland in Amsterdam en omstreken. Die behandeling loopt dan via je ziektekostenverzekering. We raden sporters ook aan altijd een aanvullende verzekering te nemen om tenminste een aantal behandelingen via je verzekering te kunnen uitvoeren.

Naast deze dienstverlening zal FysioHolland op korte termijn een clinic verzorgen voor trainers en coaches over blessurepreventie. Daarover hoor je snel meer.

Hier vind je een overzicht van locaties van FysioHolland in Amsterdam; er zijn er overigens 20 in Amsterdam alleen. Sunny en Martijn komen van de vestiging Oosterpark.

Untitled 2.png
L&D Amsterdam wint van DSS met 8-1

L&D Amsterdam wint van DSS met 8-1

De Black Socks hebben af en toe hun dag niet...