Falcons - Black Socks: Spannend tot de laatste nul

5/5 Falcons 1 - Pirates heren 4 (Black Socks): 13-11.
Een leuke wedstrijd (veel slagwerk) tegen een sympathieke tegenpartij. De Black Socks hebben weliswaar de hele wedstrijd tegen een achterstand aangekeken, maar omdat ze de Falcons telkens weer op de hielen zaten, bleef het spannend tot de laatste nul.
Vermeldenswaard: Twee miraculeuze vangballen in het buitenveld, de eerste van Yuri van Giffen (iets wat het midden hield tussen een sliding en een shoestring catch) in het rechtsveld en de tweede van Ilja Buschman (sliding) in het linksveld. Ook was er een keurige 2-5 "uit bij stelen" (Arnost Kraus, Remyson Jacobus).
Roy Beems sloeg 3 uit 4 (0,750) en Timo van Amerongen 3 uit 5 (allebei met een 2honkslag). Yuri, Arnost en Dook de Vries sloegen ieder 2 uit 5 (0,400).
Tijmen van den Berg gooide 1-7-8-2 in 4 innings en Tom Minderhoud 3-3-3-3, ook in 4 innings. Voor Falcons gooiden 2 werpers samen 3-3-16-1 in 9 innings.

“Pupillenkampioenschap” van de Pirates

“Pupillenkampioenschap” van de Pirates

De koude noordooster weerhield ons niet om in totaal 47 runs te produceren