Pirates 60 jaar loterij vandaag

Pirates 60 jaar loterij vandaag

Op zaterdag 18 mei 2019, de feestelijke dag wanneer we 60 jaar Pirates vieren, is er ook een loterij met mooie prijzen. Pro Baseball heeft hiervoor prachtige prijzen beschikbaar gesteld, waaronder een knuppel en handschoen en daarnaast nog vele andere honk- en softbal artikelen.

De hoofdprijs is een retour vliegticket naar Bologna om de European Champions Cup 2019, waar L&D Amsterdam aan deelneemt, bij te kunnen wonen. Dit prestigieuze toernooi wordt gehouden van 4 t/m 8 juni in Bologna en Amsterdam Pirates stelt een vliegticket incl transfer in NL beschikbaar voor een supporter ouder dan 18 jaar, om naar Bologna toe te komen. Je vertrekt op 2 juni en vliegt terug op 9 juni a.s. Hoe gaaf is dat?!

De loten kosten € 2,50 per stuk of vijf voor een tientje. De opbrengst van de loterij komt ten goede van onze jeugd. De loten kunt u kopen achter de bar en er lopen spelers & speelsters rond om u deze aan te bieden. De trekking is rond vijf uur, u koopt toch ook loten?

Prachtig affiche voor de 60e verjaardag

Prachtig affiche voor de 60e verjaardag

EFFE TUSSENDOOR EEN STUKKIE OVER HET SOFTBAL BIJ DE PIRATES

EFFE TUSSENDOOR EEN STUKKIE OVER HET SOFTBAL BIJ DE PIRATES