Draag het logo van 60 jaar Pirates op je pet

Draag het logo van 60 jaar Pirates op je pet

Aanstaande zaterdag vieren we het 60 jarige bestaan van de Pirates. Naar goed gebruik dragen de heren en dames van de eerste teams dan een speciaal geborduurde badge met het logo van het 60 jarig bestaan. (zie hierboven). Die badge kan jij ook dragen, op je pet of op de mouw van je Pirates uniform. Of voor de fans op je Pirates pet. We hebben een limited edition van de badges laten maken, dus wees er snel bij als je er ook een wil. Of nog beter, bestel ze meteen voor je hele team! Of voor de hele familie!

De badges kosten €5 per stuk, en de opbrengst komt uiteraard ten goede aan de vereniging. Je kunt hier inschrijven, en dan sturen we je een betaallink zodra ze beschikbaar zijn. De badges zijn voorzien van een lijmlaag waardoor je ze zelf heel makkelijk op je pet kunt strijken.

Naam *
Naam
EFFE TUSSENDOOR EEN STUKKIE OVER HET SOFTBAL BIJ DE PIRATES

EFFE TUSSENDOOR EEN STUKKIE OVER HET SOFTBAL BIJ DE PIRATES

Complete game shutout van Tom Minderhoud voor de Black Socks!