Spelregels, niet alleen voor scheidsrechters

Spelregels, niet alleen voor scheidsrechters

De meeste honkballers kennen de meeste regels wel… Maar soms is het toch ook goed om je kennis weer even op te frissen. Hoe zat het ook al weer met de “dropped third strike”? En de “infield fly ball rule”, weet jij net zo goed hoe die werkt als Ian Kinsler? Zelfs bij de Major League gaat het nog wel eens mis, dus goed idee om even te oefenen.

De KNBSB heeft hiervoor een website in het leven geroepen, waar je je spelregelbewijs kunt halen. Check https://www.honkbal-softbalmasterz.nl. Op die site vind je alles over de regels. Als je ook echt je spelregelbewijs wilt halen, dan heb je een activatiecode nodig. Alle jeugdleden van de Pirates hebben die vandaag in de mail gehad. (Als je hem niet hebt, check dan even de mail van je vader of je moeder…).

Veel plezier allemaal, en kijk hier nog maar eens naar:

Keistadbewoners weten onze vijfde sweep te voorkomen

Keistadbewoners weten onze vijfde sweep te voorkomen

“Pupillenkampioenschap” van de Pirates

“Pupillenkampioenschap” van de Pirates