Nieuwe Parkmanager aangesteld

Nieuwe Parkmanager aangesteld

Het zal u niet ontgaan zijn, bij de Pirates wordt flink gebouwd. Naast een nieuw veld 2 met kunstgras en LED verlichting is er ook een nieuwe bullpen en slagkooi aan het verrijzen tussen veld 1 en veld 2.

Al deze velden onderhouden en piekfijn opleveren voor elke wedstrijd bleek te veel werk voor onze fantastische vrijwilligers. Daarom waren we met ingang van dit seizoen op zoek naar een professionele parkmanager, en die hebben we gevonden.

John Eich is met ingang van 1 april aangesteld als Parkmanager van de Pirates. Hij gaat er voor zorgen, samen met al die fantastische vrijwilligers, want die blijven uiteraard van onschatbare waarde, dat alle velden er fantastisch bijliggen, dat de werpheuvels perfect zijn en dat het veld altijd bespeelbaar is (maar het weer, daar kan John niks aan doen).

John is bereikbaar via email op parkmanager@amsterdampirates.nl

Jullie gaan hem vaak zien op en rond de velden. John, van harte welkom en heel veel plezier bij de Pirates.

Veel genietmomentjes bij de start van het softbal

Veel genietmomentjes bij de start van het softbal

Dames 1 versterkt zich met Rachel Henks

Dames 1 versterkt zich met Rachel Henks