Pirates Aspiranten 1 winnen toernooi in Zuid Frankrijk

Pirates Aspiranten 1 winnen toernooi in Zuid Frankrijk

Vóór de competitie begint heeft Apsiranten 1 zijn eerste prijs al gepakt. Bij wijze van Spring Training deed het team mee aan een internationaal jeugdtoernooi bij Toulon, in Frankrijk. Met teams uit Nederland, Frankrijk en Italië was het een druk programma: 5 wedstrijden in twee dagen.  

Nadat de Pirates in alle vroegte op zondag het Italiaanse Chianti hadden verslagen, stonden ze als nummer 1 uit de poule in de finale. Daar wachtten de Rénards, de thuisclub. Het was een spannende wedstrijd die alle kanten opging. Bij aanvang van de laatste slagbeurt stonden de Pirates met 4-3 achter. Maar door goed slag- en steelwerk kwamen ze op 4-4. Met een man op drie. Vervolgens gooide de uitgeputte pitcher vier wijd, waarvan de laatste een wild pitch was. De man op 3 twijfelde geen moment en voor de bal terug was slide hij over de thuisplaat. 4-5. Gewonnen! 

Super gedaan dame en heren van aspiranten 1! 

Buitentrainingen vanaf 1 april 2019

Vrijwilligersdag groot succes

Vrijwilligersdag groot succes