Aspiranten 2 sluit rommelig seizoen af met vlammende laatste inning

Waarom rommelig? Veel verschillende trainers, veel blessures en ongemakken en daardoor veel invallers, tot en met softballers aan toe. Stabiliteit was dit seizoen niet het sterkste punt van Aspiranten 2.

Waren er dan helemaal geen goeie dingen te zien? Zeker wel: eerstejaars honkballers die het initiatief nemen, grand slams en inside-the-parks, aangooien 9 - 2, slagbeurten met minder dan 10 pitches, een vaste bat boy, voldoende begeleiding en een dosis lachmomenten. Vier jongens gaan over naar de junioren en één gaat naar de Diamonds Amsterdam.

De laatste seizoenswedstrijd, onder kunstlicht, werd verloren van de uiteindelijk kampioen Thamen. Kwamen de vaardigheden ‘gooien en vangen’ duidelijk naar boven drijven, iets waar ieder jeugdpiraat zich op zou moeten concentreren. Na afloop werd de MVP van seizoen 2019 geëerd. De jeugd eveneens een wel verdiende winterslaap te gebruiken om die armen, benen en botten rust te geven. Slaap lekker.

In Memoriam Peter Hengeveld

In Memoriam Peter Hengeveld

Amsterdam Pirates Dames 1 gepromoveerd naar Golden League

Amsterdam Pirates Dames 1 gepromoveerd naar Golden League