Niets meer op het spel voor de Black Socks, behalve de eer...

13/10 North Stars - Pirates heren 4 (Black Socks): 11-0.
De laatste wedstrijd van het seizoen. Voor beide teams stond er niet meer op het spel dan de eer om die laatste wedstrijd te winnen. En met die eer ging North Stars, en vooral hun werper, ruimschoots strijken.
In de hele wedstrijd kwamen maar 2 Piraten op de honken. Dat waren Giovanni Jozefa (1 uit 3, dus 0,333) en Jeroen Kroes (1 uit 2, dus 0,500). Vermelding verdient een aantal prima vangballen van de linksvelder van de Noorderlingen. Ook een vermelding voor Black Socks werper Niels Meulman, die met een katachtige reactie een geslagen bal wist te stoppen om daarna de nul op 1 te maken.
Timothy Massing gooide 0-7-4-1 in 1 inning, Jeroen 1-2-4-0 in 3 innings, Yuri van Giffen 0-1-0-0 in 1 inning en Niels 0-0-0-0 ook in 1 inning.
De ijzersterke werper van de North stars gooide in alle 7 innings 11-0-2-0.

Black Socks jaaroverzicht

Softbal Junioren kampioen van Nederland

Softbal Junioren kampioen van Nederland