George Greer geeft 27 januari een clinic bij de Pirates

George Greer geeft 27 januari een clinic bij de Pirates

[UPDATE - Door omstandigheden heeft Lionel Chatelle helaas moeten afzeggen voor de clinic. Dat betekent dat het pitching gedeelte niet doorgaat. Er zijn nog een paar plaatsen voor het hitting gedeelte]

Een mooi moment om een maand in de voorbereiding van het nieuwe seizoen een masterclass te krijgen van George Greer.

George Greer heeft een geschiedenis van 50 jaar in het honkbal. Zijn laatste baan was vorig jaar hitting coach bij de St Louis Cardinals, daarvoor was hij hitting coach van de AAA New York Mets en jarenlang Division I college coach. Kortom, iemand die weet waar hij het over heeft en je kan helpen om je swing voor dit seizoen nog net even wat beter te krijgen.

Op zondag 27 januari om 14 uur geven zij in de Pirates hal een hitting clinic. De inschrijving voor de clinic staat open voor ervaren honkballers vanaf 15 jaar. De clinic is (uiteraard) in het Engels, en deelname kost €15. Het festijn duurt tot 16 uur.

Om de kwaliteit te garanderen kunnen we maximaal 20 honkballers toelaten. Uiteraard staat de inschrijving ook open voor spelers van andere clubs. Je kunt je hieronder inschrijven. LET OP: inschrijven betekent niet dat je ook deelneemt. Inschrijven kan tot en met 20 januari. Daarna nemen we contact op met de geselecteerde deelnemers. Dus pas als je bericht van ons krijgt kun je meedoen.

De inschrijving is intussen gesloten. Je kan je nog wel inschrijven voor de wachtlijst, dan sturen we je een berichtje als er door afzegging nog een plaats vrijkomt.

Name *
Name
Bij welke club speel je?
In welk team speel je?
Hoe oud ben je?
Wil je aan de hitting of de pitching clinic meedoen?
Clinic George Greer groot succes

Clinic George Greer groot succes

L&D Amsterdam 2019