Hoe krijg ik mijn team met stoere foto's goed in de KNBSB App?

Hoe krijg ik mijn team met stoere foto's goed in de KNBSB App?

Van een aantal coaches en ouders krijgen we de vraag: waarom heten alle spelers in ons team “afgeschermd”? Goeie vraag!

Wij gebruiken voor de leden en wedstrijdadministratie een software systeem van de Honkbalbond. De gegevens die in dat systeem staan komen automatisch ook in de KNBSB App (heel handig, moet je snel downloaden als je die nog niet hebt: hier staat de iPhone versie en hier staat de Android versie) en op de Pirates website.

Het systeem werkt zo, dat iedereen zijn eigen privacyregels kan instellen: als je niet wil dat de naam van je kind (of van jezelf) te zien is bij een team, dan kan je dat instellen via die app. En dan komt er dus “Afgeschermd” te staan als spelersnaam.

Nu lijkt het zo te zijn dat bij een aantal mensen dat per ongeluk is gebeurd, want wij krijgen de vraag dat te corrigeren. Dat kunnen wij niet, want het systeem werkt zo dat allen spelers (boven de 16) of ouders dat kunnen aanpassen.

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe dat moet.

Als het goed is hebben we voor alle spelers en ouders een geldig mailadres ingevuld, en kun je met dat mailadres in de app inloggen. Mocht dat nou niet lukken (of je hebt net een nieuw mailadres) stuur dan even een mail naar secretaris@amsterdampirates.nl met welk (ouder) mailadres bij welke speler hoort en dan passen we het aan.

Zet meteen je foto’s even goed!

En nog één ding: als je toch met je hele team aan de slag gaat met de app, dan is het wellicht een goed idee om met het hele team even strakke foto’s te maken… Op dit moment staan er nogal wat spelers in het systeem met óf geen foto, óf nog een foto van een andere club. En zeg nou zelf, dat ziet er toch minder goed uit.

Dus pik even een papa of mama met een goeie telefoon langs de kant van het veld, zorg dat het hele team zijn Pirates pak aanheeft, kijk allemaal even één voor één stoer de lens in, en dan kan iedereen meteen zijn foto aanpassen in de app!

Veel succes & vooral plezier!

Complete Line-up L&D Amsterdam bekend

Complete Line-up L&D Amsterdam bekend

Clinic George Greer groot succes

Clinic George Greer groot succes