Monsterscore bij de Black Socks tegen Alcmaria Victrix

9/9 Alcmaria Victrix 2 - Pirates heren 3 (Black Socks): 23-13.
Een door personele problemen rommelig begin van de wedstrijd deed het ergste vermoeden voor het verdere verloop: Na 2 innings stond het al 11-0. Maar langzaam maar zeker begonnen de Black Socks te beseffen dat ze het de Alkmaarders nog flink lastig konden maken. Ondanks zo nu en dan overmoedig of onattent honklopen, was de stand na 5 1/5 inning 17-13 en moest Alcmaria toch een beetje op haar tellen gaan passen, temeer omdat de Black Socks lustig met de knuppel bleken te kunnen zwaaien. Helaas kon de verdediging de druk niet zo goed aan met bovenstaande uitslag als gevolg. Al met al was het zeker geen goede, maar wel een spectaculaire wedstrijd in een prima sfeer tussen 2 sportieve teams die met duidelijk plezier met hun sport bezig waren.
Sean Swart sloeg 3 uit 3 en Arnost Kraus 2 uit 2 (allebei 1,000); Roy Beems, Yuri van Giffen en Daylison Cadeau sloegen ieder 2 ui4 (0,500) en Jeroen Kroes kwam met 2 uit 5 ook goed uit de verf. 2honkslagen waren er voor Arnost, Sean (2) en Jeroen en Daylison had zelfs een 3punten-homerun.
Tom Minderhoud gooide 0-6-13-7 in 5 innings en Roy 0-1-6-2 in 1 1/3 inning. 2 werpers van Alcmaria gooiden samen 5-6-16-4 in de 6 1/3 inning die de wedstrijd duurde.

Pupillen 4 Strikes Back!

Zondag 16 september een feest bij de Boekaniers!

Zondag 16 september een feest bij de Boekaniers!