Jamie Beerman slaat homerun bij opening EK U12

Jamie Beerman slaat homerun bij opening EK U12

Het Nederlandse team is sterk begonnen aan het EK U12 in Budapest, en de 4 spelers van Pirates Pupillen 1 leveren een belangrijke bijdrage.

In de openingswedstrijd tegen Oostenrijk was Pirates Pupillen 1 en NL korte stop Jamie Beerman de grote uitblinker. Hij sloeg met een homerun drie punten binnen en was 3 uit 4 aan slag. In dezelfde 2e inning sloeg Otis Ward een dubbele honkslag. Hij en Sol Fahner hadden elk twee hits. Eindstand werd 19-4. Een volledig verslag is hier: https://www.honkbalsite.com/2018/06/30/nederland-opent-ek-u12-met-ruime-winst/

Vandaag walste Nederland in de tweede wedstrijd over Kroatië heen en won het met 20-0 in nog geen 3 innings. Pirates pitcher Kimi Verkruijssen was de startwerper en had maar 25 pitches nodig om 2 innings de nul te houden. Jamie Beerman sloeg meteen een double in de 1e inning. Hij en Otis Ward scoorden beiden drie maal. Een volledig verslagis hier te vinden: https://www.honkbalsite.com/2018/07/02/nederland-u12-walst-over-kroatie-heen/

Morgen speelt Nederland tegen Slowakije, en woensdag volgt de kraker tegen Italie. Daarna volgen Belgie op donderdag en Duitsland op vrijdag. De bovenste twee teams gaan naar de hakve finale op zaterdag en de finale is zondag. Het schema, standen en live wedstrijdscores zijn te volgen via: http://www.baseballstats.eu/2018/budapest/schedule.php

Pupillen 3 poule-kampioen 1e deel 2e klasse

Pupillen 3 poule-kampioen 1e deel 2e klasse

29/6 OG 3 - Pirates Heren 4 (Black Socks): 17-6

29/6 OG 3 - Pirates Heren 4 (Black Socks): 17-6