L&D haalt halve finale Europa Cup net niet

L&D haalt halve finale Europa Cup net niet

Na een fenomenaal pitcher’s duel tussen L&D Amsterdam en Rimini haalde L&D de halve finale van de Europa Cup nèt niet. Na de verloren wedstrijd tegen de Rouen Huskies moesten de Amsterdammers winnen tegen Rimini om zich te plaatsen voor de halve finale. 

Rob Cordemans begon op de heuvel en gooide fantastisch: 102 ballen met 6 strikeouts en maar 1 keer 4 wijd. Bij Rimini stond Logan Duran op de heuvel die het helaas nog net ietsje beter deed. Nadat de starting pitchers het veld geruimd hadden in de 8e inning stond het 2-1 voor Rimini. Die maakten er 3-1 van, waarna Rodney Daal voor de Amsterdammers nog een home run sloeg in de 9e. En toen was het 3-2 voor de Italianen. Einde wedstrijd. En einde toernooi voor L&D. Nou ja, morgen nog een wedstrijd om de 5e plaats, in Capelle a/d IJssel. Toegang gratis, dat dan weer wel. 

Eerst maar even uithuilen tijdens de barbecue, en dan morgen maar de 5e plaats pakken. En volgende week gewoon weer lekker de hoofdklasse in.  

 

IMG_1023.JPG

Rob Cordemans kan ook vrij goed barbecuen.  

 

IMG_1024.JPG

Uithuilen voor de wedstrijd om de 5e plaats

Europa Cup: om de 7e plaats

Europa Cup: om de 7e plaats

L&D Amsterdam wint eerste wedstrijd

L&D Amsterdam wint eerste wedstrijd