L&D Amsterdam geeft clinic aan Pupillen 3 & 4

L&D Amsterdam geeft clinic aan Pupillen 3 & 4

Afgelopen vrijdag was het zover. Remco en Victor Draijer en Jim Ploeger van L&D Amsterdam gaven een drukbezochte clinic aan Pupillen 3 en 4. Alle kids hadden er al weken reikhalzend naar uitgekeken, en waren zelfs een beetje zenuwachtig. Het werd een fantastische middag vol leerzame oefeningen en tips, maar vooral ook veel plezier.

Onder leiding van Remco, Victor en Jim werd in groepen gewerkt aan fielding, pitching en aangooien op 1e honk. De L&D'ers gaven de Pupillen adviezen hoe hun spel te verbeteren, en dat werd door de kids meteen opgenomen. En ze wilden natuurlijk hun eigen kunnen laten zien aan de cracks van het Eerste, Aan het eind ontving elke spelers zelfs nog mooie honkbalplaatjes van Remco, Victor en Jim. En toen was het tijd voor pannekoeken in de kantine.

Deze clinic was de eerste prijs van de Ballenactie van eind vorig seizoen die toen gewonnen werd door Pupillen 4. Omdat de spelers van dat team nu bij zowel Pupillen 3 als 4 spelen, mochten beide teams aan de training meedoen. Binnenkort volgt meer informatie over de Ballenactie van dit jaar, met wederom mooie prijzen voor zowel beste de individuele speler en het team die het meeste geld weten op te halen voor de club!

 

Europa Cup van start tegen Heidenheim

Europa Cup van start tegen Heidenheim

Europa Cup 2018 van 6 tot 10 juni in Rotterdam

Europa Cup 2018 van 6 tot 10 juni in Rotterdam