Pupillen 3 krijgt slide training

Pupillen 3 krijgt slide training

Pupillen 3 gaat lekker dit seizoen en staat bovenaan hun poule in de 2e klasse. Tijd om aandacht te besteden aan de details van het edele honkbalspel die niet elke training aan bod kunnen komen. En op deze warme woensdagmiddag in Juni bedacht Pupillen 3 coach Marcel Hertroijs dat het goed was om eens aandacht te besteden aan het sliden. Een vaak verontachtzaamd maar belangrijk onderdeel, nietwaar? En om de kids even te laten zien hoe het moet, besloot coach Marcel het maar even voor te doen. Headfirst. Zo dus. Kijk en geniet: https://youtu.be/Q6mSmjdQrIA

Volgende keer wel graag niet het honk meenemen, Marcel.

29/6 OG 3 - Pirates Heren 4 (Black Socks): 17-6

29/6 OG 3 - Pirates Heren 4 (Black Socks): 17-6

Pupillen 1 als Nummer 1 naar Play Offs

Pupillen 1 als Nummer 1 naar Play Offs