Pupillen 2 vs Pupillen 4 in Olympisch Stadion

Pupillen 2 vs Pupillen 4 in Olympisch Stadion

Afgelopen zaterdag was de derby Pupillen 2 tegen Pupillen 4. Maar niet thuis bij de Pirates. Beide teams mochten tegen elkaar aantreden op het hoofdveld van het Olympisch Stadion. Daar vond het NextGen Sportevent van de Gemeente Amsterdam plaats waar diverse sporten acte de presence zich presenteerden. Onderdeel van dit event was een aantal honkbalwedstrijden van Pupillen-teams in en rond Amsterdam. Een prachtige promotie voor de sport en vooral een leuke activiteit voor de kids om in een groot stadion te spelen.

Een van de wedstrijden was dus Pirates Pupillen 2 tegen Pirates 4. Meteen in de eerste inning sloeg Pupillen 2 toe en scoorde 7 keer. In de tweede inning scoorde Pupillen 2 nog eens 8 keer. Dean was de startwerper voor Pupillen 2 en gooide meer dan 2 innings met maar 1 run tegen en 7 strike outs. Philippe, Dean en Micah sloegen zelfs homeruns, wat eerlijk gezegd wel iets gemakkelijker is in het Olympisch stadion dan bij de Pirates. Guido had de meeste gestolen honken met 5. Voor Pupillen 4 begon Milian met werpen, terwijl Damian hem afloste. Milian had namens Pupillen 4 de meeste hits en Jordan was ditmaal de sterkste veldspeler.  Maar scoren was lastig voor Pupillen 4. De einstand was dan ook 16-1 voor Pupillen 2. Maar dat mocht de pret niet drukken. Plezier hebben en spelen op zo’n bijzondere plek, daar ging het deze dag het om.

Europa Cup 2018 van 6 tot 10 juni in Rotterdam

Europa Cup 2018 van 6 tot 10 juni in Rotterdam

Pupillen 1 wint Ramstein tournooi

Pupillen 1 wint Ramstein tournooi