Wie gaat er mee honkballen in het Olympisch Stadion op 26 mei?

Wie gaat er mee honkballen in het Olympisch Stadion op 26 mei?

Op 26 mei zijn er in het Olympisch Stadion de NextGen games - een dag waarbij kinderen kunnen laten zien hoe cool hun sport is. De Pirates hebben de gelegenheid gekregen van de gemeente Amsterdam om een tweetal wedstrijden op het heilige gras aan het Johan Cruijffplein te spelen. Hoe cool is dat? En ja, je mag je vriendjes je ouders en je opa en oma en je buren meenemen en op de tribune foto's laten maken!

De enige tegenprestatie is dat je na afloop samen met je coach een honkbalclinic geeft aan de andere sporters. De wedstrijden zijn van 9.15 tot 11.30, de clinic van 11.30 tot 12.30.

De wedstrijden mogen officiële competitiewedstrijden zijn die we dan naar het Olympisch Stadion verhuizen. Mag ook een wedstrijd van een andere dag zijn, dan proberen we die in overleg met de tegenstander te verplaatsen. Pupillen en beeballers komen in aanmerking. Lijkt het je wat? Ga dan snel naar je coach, en zeur net zo lang aan zijn of haar hoofd tot ie mee wil doen 😬

En meld je snel bij communicatie@amsterdampirates.nl want dan kunnen we het nog op tijd regelen.

De Derby van Ookmeer

Softbaldames over alle linies super

Softbaldames over alle linies super