Ome Loek gooit een balletje met Pupillen 5

Ome Loek gooit een balletje met Pupillen 5

Iedereen bij de Pirates weet dat het hart van Pirates-oprichter Ome Loek bij de Pupillen ligt. Jarenlang verzorgde hij trainingen en open instuif-middagen voor de jongste honkballers. Menig Piraat is bij hem zijn of haar honkbalcarrière begonnen. Elk jaar organiseren we daarom een van de leukste indoor-Pupillen toernooien in Nederland dat zijn naam draagt: het Ome Loek-toernooi.

Ome Loek wordt inmiddels echt een dagje ouder, maar hij is nog met regelmaat op de club te vinden. Twee weken geleden was hij een zeer betrokken toeschouwer bij de spannende wedstrijd van Pirates PH1 tegen Neptunus PH1. En afgelopen donderdag kon hij het niet laten om toch weer even zelf het veld op te gaan en een balletje te gooien met het jongste Pupillen-team, Pupillen 5. Het plezier spatte ervan af en de Pupillen vonden het prachtig (en zijn adviezen uiterst leerzaam). We hopen hem nog vaak zo terug te zien.

De Boekaniers hadden hun dag niet tegen HCAW

Inhaalwedstrijd L&D Amsterdam tegen DSS draait uit op winst