Pupillen 2 wint solide van Quick PH1 (& meer)

Pupillen 2 wint solide van Quick PH1 (& meer)

Tijdens het laatste week van de Meivakantie werden er diverse wedstrijden bij de Pupillen gespeeld. Een kort verslag met de hoogtepunten:

Pupillen 2 wint solide van Quick Amsterdam PH1

Afgelopen zaterdag speelde Pupillen 2 zijn 3e wedstrijd thuis tegen Quick Amsterdam PH1. In de eerste inning kwam Quick nog even op een 1-0 voorsprong, maar Pirates scoorde ook meteen. En in de 2e inning zette Pupillen 2 orde op zaken met maar liefst 7 runs. Philippe scoorde zelfs een homerun en bracht evenals Dean, Valentijn en Mick spelers over de thuisplaat. In de 3e inning kwam Quick nog weer even dichterbij toen het 3 runs scoorde, maar snel erna liep Pirates weer uit. Dean begon als startende werper in de 1e inning en had 2 strike outs. Micha had de meeste gestolen honken (3). Eindstand 14-4. Met deze solide overwinning heeft Pupillen 2 nog steeds een perfecte score. Ga zo door jongens!

Pupillen 1 wint tegen HCAW PH1 en Twins PH1

Op Hemelvaartsdag speelde Pupillen 1 een dubbel thuis tegen HCAW PH1. Dat werden twee spannende wedstrijden, met hulp van gastspelers Bradley en Philippe van Pupillen 2. In de eerste wedstrijd bouwde Pirates snel een behoorlijke voorsprong op. Na 2 innings stond er 12-1 op het scorebord. Maar in een knotsgekke 3e inning kwam HCAW weer gelijk tot 12-12. Gelukkig scoorde Pirates in de gelijkmakende beurt nog net 1 keer en won. Eindstand 13-12. De tweede wedstrijd had eenzelfde verloop. In de 1e inning scoorde Pirates vijf maal en in de 2e inning 2 maal. Maar in de 3e en 4e inning viel Pirates weer stil, terwijl HCAW terugkwam. Niet genoeg echter, en de eindstand was 7-4 voor Pirates.  Afgelopen zaterdag speelde Pupillen 1 uit tegen Twins PH1. Solide pitching van Takara en Jorrit hield score van Twins laag. Door met name een sterke 2e inning met 8 runs en RBIs van Jamie, Noah, Jorrit en Ginio werd de eindstand 12-3.  Bij de tweede wedstrijd was Jorrit was sterk op dreef met 4 hits. Maar hij was niet de enige. Veel spelers hadden meerdere hits en RBIs, en de homerun van Otis mocht er weer wezen. Hij begon ook als startwerper maar werd snel afgewisseld door Elton en Jesse. Sterke pitching van hun kant, terwijl dit bij Twins snel wegzakte. Vooral in de laatste inning had Twins moeite nullen te maken en liep Pirates fors uit. Eindstand 32-1.

Pupillen 5 speelt gelijk tegen Thamen PH3

Een superspannende wedstrijd afgelopen zaterdag van Pupillen 5 tegen Thamen PH3 op Sportpark Ookmeer.  Over en weer werd er gescoord, honken werd gestolen, plays werden gemaakt. En aan het eind waren beide teams precies in evenwicht. Einstand 10-10.  

Op een mooie pinksterdag. L&D Amsterdam - Storks

Pirates kantine 19 mei hele dag gesloten