Wedstrijdverslag: WSB - Boekaniers 6-?

Het was een mooi eerste competitie weekend, en de eerste wedstrijdverslagen druppelen binnen. Zoals dit verslag van de Boekaniers:

WSB - BUCS (zondag 8 april)

Game 1 van seizoen 2018.  Houd(t) u vast. Weinig hits, twee wereldplays, een goede starter, twee pracht relievers, honkbalweer en een goed veld bleken goed genoeg voor in ieder geval één winnaar. Hoe graag ze ook wilden, wat niet altijd even duidelijk werd, de Bucs waren het niet. Zondag 15 april de tweede wedstrijd tegen Cromtigers, eveneens een uitwedstrijd. Waarom vast houden? Doelstelling is 'kampioen worden'. Kampioenen worden niet gekweekt maar gevormd!
 

Pirates Windbreaker actie!

Pirates Windbreaker actie!

Cursus Scoren : op papier & via GameChanger (14 April)

Cursus Scoren : op papier & via GameChanger (14 April)