Cursus Scoren : op papier & via GameChanger (14 April)

Cursus Scoren : op papier & via GameChanger (14 April)

Nu het nieuwe seizoen weer begint zullen meerdere ouders, coaches en andere supporters weer gevraagd worden een wedstrijd te scoren. En bij thuiswedstrijden de eindscore ook door te geven aan de KNBSB. Dit jaar gaan we bij veel teams ook nog met GameChanger scoren. Kortom, veel vragen en dus tijd voor een snelle cursus. Kom gewoon langs en stel al je vragen!

Wat: Cursus Scoren: Papier, GameChanger en Sportlink app.

Wanneer: Zaterdag 14 April van 12.00 - 14.00 uur

Waar: Pirates, Bestuurskamer (verzamelen in de kantine)

Voor  wie: ouders, team managers, coaches van Pupillen, Aspiranten en Junioren teams die willen leren scoren

Aanmelden: Stuur een email naar communicatie@amsterdampirates.nl

Er zijn geen kosten. De cursus wordt gegeven door Dewi van Steijn, Joeri van den Steenhoven en Tobias Kuipers. Dewi is Team Scorer van Pupillen 3 en ze heeft de KNBSB-cursus Scoren Level 1 gevolgd. Ze zal jullie alles vertellen over hoe op papier te scoren. Joeri is team manager van Pupillen 1 en zal alles over Game Changer uitleggen. Tobias is bestuurslid Communicatie en digitale wizzard. Hij zal alles kunnen vertellen over de Sportlink App en meer... 

GameChanger

GameChanger is een app waarmee je kunt scoren, en scores kunt volgen. Het maakt scoren een stuk makkelijker. Het voordeel is ook dat iedereen live via internet het scoreverloop van de wedstrijd kan volgen, ook als je dus niet bij de wedstrijd aanwezig kan zijn. En je kan door het seizoen statistieken van je team en spelers bijhouden. Ter voorbereiding kun je alvast de GameChanger app installeren.

Voor meer informatie : https://gc.com/how-it-works/

App downloaden: https://gc.com/download

Voor scoren op papier kun je ook bij KNSBS een cursus volgen. Hier kun je meer informatie vinden (w.o. data maar ook cursusboek, score-regels en -tekens): https://www.knbsb.nl/opleidingen/Opleidingen/scorer/scorer-level-1/

Sportlink/Digitaal Wedstrijdformulier

In de Sportlink staat het gehele programma van elk team, en wijzigingen worden automatisch gewijzigd. Je kunt zelfs je eigen agenda eraan linken. Scores doorgeven aan de bond gebeurt via het Digitaal Wedstrijdformulier. Meer informatie: https://www.knbsb.nl/verenigingen/informatie/sportlink/

We hopen je Zaterdag 14 april te zien.

 

 

 

Wedstrijdverslag: WSB - Boekaniers 6-?

Even voorstellen: De Pirates Pupillen van 2018

Even voorstellen: De Pirates Pupillen van 2018