De Black Socks slaan toe in de laatste inning

22/4 Pirates heren 4 (Black Socks) - DSS 3: 8-7.
Na de eerste twee wedstrijden verloren te hebben, werd het voor de Black Socks de hoogste tijd voor een overwinning. En die kwam er, in een wedstrijd die spannend was tot de laatste bal. En die bal was in de 9e inning - met volle honken - de 4e wijdbal voor Eddy Frias waardoor Robin Moos het winnende punt kon scoren. DSS heeft kennelijk de beschikking over een groot aantal pitchers. Vier ervan mochten in deze wedstrijd optreden. De laatste pitcher had wat moeite met zijn controle, met het bovenvermelde winnende punt als gevolg.
Verdedigend hadden de Black Socks een paar nette nullen in zowel binnen- als buitenveld en een keurig dubbelspel 6-4 en 4-3 (Robin, Eddy, Sean Swart).
In de aanval viel Timothy Massing op met 2 uit 2 (1,000). Ook Niels Meulman met 2 uit 3 (0,667), Daylison Cadeau en Robin met 2 uit 4 en Dook de vries met 1 uit 2 (alle drie 0,500) sloegen zich dit verslag in. Daylison en Niels hadden een 2honkslag.
Tom Minderhoud gooide 2-4-6-4 in 6 1/3 inning en Robin sloot winnend af met 1-0-3-0 in 2 2/3 inning. De werpers van DSS gooiden samen 6-6-11-1.

Welk team won?

Welk team won?

Bucs winnen van RCH, maar niet makkelijk