Bucs winnen van RCH, maar niet makkelijk

BUCS WINNEN LICHT AFGETEKEND, MAAR NIET GEMAKKELIJK

Vrijdag 20 april kon de derde uitwedstrijd op rij, en de eerste avondwedstrijd van het seizoen niet anders dan goed aflopen gezien de voorbereiding. De werkelijkheid bleek iets anders. Achter komen door de tegenstander, vervolgens voor komen met hulp van diezelfde tegenstander gecombineerd met rake Bucs-klappen op het juiste moment. Comfortabel de laatste inning in, komt er eindelijk spanning in de wedstrijd met het gelijkmakende punt aan slag, De Bucs hadden het niet zo ver hoeven laten komen. Maar goed, er zijn wel meer (honkbal)zaken die je niet in de hand hebt. De bal zal altijd een lastige tegenstander blijven. Hoogtepunten: meerdere line drives, meerdere double plays, een misschien wel game winning catch en een paar splinter nieuwe Nikes. Eerstvolgende wedstrijd zondag 6 mei Bucs - HCAW, op veld 1! (Is 'hoofdveld' geen beter benaming?) 

 

De Black Socks slaan toe in de laatste inning

Little League in Olympisch Stadion

Little League in Olympisch Stadion