3 Pirates Pupillen in selectie EK U12

3 Pirates Pupillen in selectie EK U12

De selectie voor het EK U12 is bekend en er zitten maar liefst drie Pirates Pupillen bij. Jamie Beerman, Otis Ward en Sol Fahrner maken deel uit van dit Jong Oranje team. Deze spelers van Pirates PH1 maken voor de tweede keer deel uit van het U12 team mogen dus gerust vaste waarden worden genoemd. Pirates kan trots zijn op deze talenten.

Na een try out bij de Pirates op 2 april jl. en twee selectietrainingen is deze week de definitieve selectie van 15 spelers bekend gemaakt. Neptunus is hofleverancier met vijf spelers, daarna komt Pirates met drie spelers. Zij gaan Nederland vertegenwoordigen op het EK U12 van 30 juni – 8 juli in Budapest.

Felicitaties voor Jamie, Otis en Sol. We zullen jullie blijven volgen en achter jullie staan op weg naar en tijdens het Europees titeltournooi. Veel succes jongens!

De volledige selectie is te zien in dit artikel op honkbalsite.com: https://www.honkbalsite.com/2018/04/26/vijftien-spelers-geselecteerd-voor-ek-u12/

Retired Numbers onthuld

Retired Numbers onthuld

Pupillen 1 deelt punten in topper tegen Neptunus PH1 (& meer)

Pupillen 1 deelt punten in topper tegen Neptunus PH1 (& meer)