Junioren komen slagkracht te kort

Zaterdagochtend 14 april, vroeg en koel, staan de junioren op een echt veld, met echte dug outs en tegenover een echte Lefty. Na afloop van de eerste inning leek het een close game te gaan worden; geen enkele honkloper. Pirates had sowieso niet veel honklopers, te wijten aan de Almere pitcher. De laatste inning nog de enige twee honkslagen, waarvan een met twee slag, maar te laat en te weinig op Almere te doen rillen. Kortom, achter de feiten aangelopen. Maar: 1b en 3b bezet, laat in de wedstrijd (1 uur 37 minuten), Pirates besluit het punt te verdedigen, bal wordt naar de korte stop geslagen, deze verwerkt hem ook, ziet de loper van 3b niet gaan, en maakt vervolgens de nul op 1b. Koelbloedigheid! 

Een andere wedstrijd in dezelfde poule blijkt in 0 - 0 geëindigd te zijn. Zou dus best eens kunnen dat Pirates dit seizoen veel close games gaat spelen. Wat natuurlijk alles en iedereen ten goede komt.

 

Bucs bewaren het beste voor thuis?

Wordt batgirl bij Talent Team Holland

Wordt batgirl bij Talent Team Holland