Gezocht: hoofdcoach junioren 1

Gezocht: hoofdcoach junioren 1

Als gevolg van het door ziekte plotseling wegvallen van de hoofdcoach zijn wij met spoed op zoek naar een enthousiaste hoofdcoach (m/v) voor ons van ons junioren 1 honkbalteam.

Amsterdam Pirates is al meer dan 50 jaar een begrip in honkballend Nederland. De jeugdopleiding was en is een belangrijke pijler onder het succes van onze vereniging. Niet voor niets spelen of speelden veel van onze voormalige jeugdleden in de hoofdklasse, het Nederlands team of op verschillende niveaus in de Verenigde Staten (tot en met de Major League).

Het junioren 1 honkbalteam is een enthousiaste talentvolle groep spelers en speelsters en komt uit in de hoogste landelijke klasse. Er wordt twee keer per week intensief getraind. De hoofdcoach wordt bijgestaan door minimaal één trainer en een assistent coach.

Voor meer informatie neem svp contact op met het hoofd van de technische commissie honkbal: Byron Ward via byronward@ziggo.nl 

Volg alle Pirates scores live

Volg alle Pirates scores live

Update van de softbalafdeling

Update van de softbalafdeling