De Winterschilder

De Winterschilder

[Dit eerbetoon ontvingen de redactie van de website zomaar in de email, vorige week! Dank!]

We zijn zo langzamerhand uit onze winterslaap herrezen en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn alweer in gang gezet.

Dit geldt niet voor het kaartclubje van Hendrik Groen, dat elke vrijdag elkaar het leven trachten zuur te maken door fanatiek te kraken, waarbij we het geluk hebben dat het clubgebouw een vrijstaand pand is, want anders moest de Rijdende Rechter eraan te pas komen i.v.m. geluidshinder, gezien de heftige ontladingen bij het slagen van een kraak of het halen van een mars.   

De heftige duels worden echter in de loop van de middag onderbroken door een vriendelijk “goedemiddag” door de winterschilder, die uit de catacomben van  ons clubhuis zijn klus afsluit met een lekker biertje.

Want mocht u nog niet binnen zijn geweest de wanden in de gangen zijn weer hagelwit en voor mensen met gevoelige ogen is het dragen van een zonnebril een bindend advies. 

Deze gigantische klus wordt door een vrijwilliger geklaard. Een vrijwilliger die inmiddels is omhangen met vele onderscheidingen voor zijn werk bij Pirates en de honk- en softbalsport. Niemand anders als Kees van Vegten heeft dit keer geen softbalhout, maar een daadwerkelijke verfkwast ter hand genomen.

Met dit werk symboliseert Kees eigenlijk de overige vrijwilligers die zonder op te vallen vele grote en kleine klussen uitvoeren.

Eigenlijk voor ons allen om even bij stil te staan als we straks weer passief of actief weer gaan bezighouden met onze mooie sporten op en rondom onze accommodatie, dat aan een ware metamorfose onderhevig is.

Dank mannen en vrouwen. 

Een lid van Hendrik Groen’s kaartclubje.

 

Image uploaded from iOS.jpg
Pirates maken begin met nieuwe trainingsmethode

Pirates maken begin met nieuwe trainingsmethode

L&D Amsterdam Pirates versterken zich met Niels van Weert

L&D Amsterdam Pirates versterken zich met Niels van Weert