Pirates maken begin met nieuwe trainingsmethode

Pirates maken begin met nieuwe trainingsmethode

Afgelopen vrijdagavond was het druk in de bestuurskamer bij de Pirates. Een groot aantal jeugdtrainers schoof aan voor de presentatie van de nieuwe trainingsmethode van de Pirates, onder leiding van Rikkert Faneyte, voormalig Amsterdam Pirates en San Francisco Giants speler, en Byron Ward, hoofd van de Technische Commissie. 

Rikkert en Byron waren tijdens de presentatie net zo op elkaar ingespeeld als vroeger op het veld. 

FullSizeRender.jpg

En zo presenteerde Rikkert zijn trainingsmethode aan de jeugdtrainers, gebaseerd op zijn tientallen jaren ervaring op en naast het veld, en zijn stellige overtuiging dat je het allemaal niet te moeilijk moet maken. 

FullSizeRender.jpg

De methode wordt in verschillende sessies gepresenteerd, en zo gauw als mogelijk ook praktisch, op het veld. Bij gebrek aan veld sprong Rikkert tijdens deze sessie maar even op de bestuurstafel om de fijne kneepjes van het fielden te demonstreren.

Wordt vervolgd, en we houden u op de hoogte. 

Ontmoeting voorzitter en oprichter

Ontmoeting voorzitter en oprichter

De Winterschilder

De Winterschilder