Ontmoeting voorzitter en oprichter

Ontmoeting voorzitter en oprichter

Vorige week vond er een ontmoeting plaats tussen Koen Gijsbers, de nieuwe voorzitter van de Pirates en Ome Loek Loevendie, oprichter van de Pirates.  

Loek heeft Koen in één middag alles bijgebracht over 60 jaar Pirates geschiedenis. Ook het Honkbalmuseum werd bezocht, en en passant werd ook de rest van de Nederlandse honk- en softbalgeachiedenis besproken. Het werd een uiterst gezellige middag! 

Uiteindelijk sprak Ome Loek de wens uit dat volgend jaar het 60-jarig bestaan van de club op grootse wijze gevierd gaat worden. Koen was het daar van harte mee eens. Dat belooft wat voor volgend jaar!  

Danny Rombley beëindigt honkbalcarrière

Danny Rombley beëindigt honkbalcarrière

Pirates maken begin met nieuwe trainingsmethode

Pirates maken begin met nieuwe trainingsmethode