Regels en trainingen vanaf 7 januari 2019 in de hal

Vanaf 7 januari 2019 is de mooie nieuwe zaal beschikbaar voor de zaaltrainingen tot en met 31 maart 2019. Een mooie nieuwe hal betekent ook nieuwe gebruikersregels waar de coaches graag extra aandacht aan dienen te geven:

  • Geen eten in de zaal

  • Geen drinken in de zaal (behoudens bidons/flesjes met water)

  • Betreden alleen met zaalschoenen of zogenaamde turfs. (voetbalschoenen, hockeyschoenen alles met zachte noppen)

  • Alles achter je opruimen (leer dit de kids zodat het een gewoonte wordt)

In de nieuwe indeling kunnen alle spullen onder het kijkgedeelte opgeborgen worden. Tijdens de eerste training zal er een uitleg worden gegeven over het gebruik van de vernieuwde hal.

Extra slaan: Indien een extra training voor slaan ingepland moet worden, onder de tribune is er een slagkooi die altijd beschikbaar is. Uiteraard kan er ook geslagen worden buiten de trainingsblokken maar dan zal dit tegen betaling zijn. De prijzen zullen nog bekend gemaakt gaan worden. Dit zal dan in overleg met Bob Prins zijn. Eventueel een mogelijkheid zou zijn dat er tussen de coaches afstemming is om tijdens een trainingsblok van een ander team toch gebruik van de slagkooien gemaakt kan worden. Echter dit kan alleen wanneer er dus tussen beide coaches een goedkeuring is.

Het trainingsschema ziet er als volgt uit:

zaal trainingen 1112019.png
Scheidsrechtercursus 2019 AFGELAST

Scheidsrechtercursus 2019 AFGELAST

Wil jij honkballen of softballen? Kom naar de instuif training!

Wil jij honkballen of softballen? Kom naar de instuif training!