Herfstsoftbalschool Amsterdam Pirates was leerzaam plezier hebben!

Herfstsoftbalschool Amsterdam Pirates was leerzaam plezier hebben!

Wat baalden die vijf meisjes en drie instructors (Maja Kouwenhoven, Jessie Rodermans  en Tom Groot) dat zij afgelopen zondag niet bij de laatste training van de Amsterdam Pirates jeugdsoftbalschool konden zijn! Op de foto ontbreken zij dan ook helaas.

Maar gelukkig waren Iris Hooijer, Shanna van Vegten, Julia Westhoek, Loïs Brinks en Demi Brinks er bij en de mannen Kevin Janssen, Richard Brinks, Steven Gerver en Kees van Vegten om die vijfde en laatste training in goede banen te leiden.

45 trainen op hitting, pitching of catching en 45 minuten een indoorpartijtje softbal en de tijd vloog weer om! Wat nu zo leuk was om te horen? Nou, dat diverse meisjes hoopten dat ze door kunnen gaan met dit soort trainingen!

In elk geval volgend jaar Herfst weer, nu is het even moeilijk om door te trainen, want onze Pirateshal wordt voorzien van kunstgras, nieuwe padding (boarding), beter LED verlichting en enorme netten voor slagtunnels. En op de verdieping verrijst een heus “krachttraining” center! Dus volgend jaar nog meer faciliteiten na afloop van het seizoen om die Herfst leerzaam plezierig door te komen.

Want lol hadden ze hoor, dat straalde van de smoeltjes af enne…. Wat een inzet! De instructors hebben niets dan lof voor het harde werken door Britt van Pioniers, Sophie van Odiz Frogs, Demy, Anna May, Rozemarijn, Kyrsten, Thalia en Jamy van DVH en van Pirates: Tamar, Lizzy, Kiki, Marissa, Zyna, Ella, Mara, Norah, Miro, Indi, Bibi, Suleika, Ciara, Bente, Yael, Merle, Laura, Juliëtte en Bobbi !!

Dank aan Sacha voor alle administratieve zaken en de naamplaatjes!

TC softbal


 

Een honkbalparadijs in de hal van de Pirates

Een honkbalparadijs in de hal van de Pirates

Bingo avond groot succes

Bingo avond groot succes