Ontvang energie van het zonnedak van de Amsterdam Pirates en spaar mee!

Ontvang energie van het zonnedak van de Amsterdam Pirates en spaar mee!

De Pirates hebben de ambitie om naast één van de beste honkbalclubs van Nederland, ook de groenste en meest innovatieve club te worden. Waarom groen? Omdat wij als geen ander weten dat de jeugd de belangrijkste basis voor de toekomst is en wij er alles aan willen doen om Nederland groen door te geven. Het grootste stroomverbruik van onze club is de veldverlichting. Daarom hebben wij ons dak volgelegd met zonnepanelen en wekken we voortaan die stroom zelf op. Op zonnige dagen houden we zelfs zonne-energie over en dat delen we graag vanaf nu met jullie. Daarom hebben wij een samenwerking met Powerpeers, hét deelplatform om deze zelfopgewekte zonne-energie te delen.

Samen sparen voor een duurzame club! 

Speciaal voor de Amsterdam Pirates heeft Powerpeers de Pirates Community opgericht. Powerpeers stopt namens ieder lid 5 euro in de Community spaarpot om onze club verder te verduurzamen.

 Wil jij energie van de Amsterdam Pirates? Stap over naar Powerpeers én word direct lid van de Pirates Community.

https://www.powerpeers.nl/AMSTERDAM-PIRATES

 

Duurzame energie afnemen

Groene energie, je kiest zelf van wie!

Bij Powerpeers kies je zelf van welke energiebronnen je stroom wil afnemen. Alle zonne-energie, windenergie en waterkrachtenergie van Powerpeers wordt in Nederland opgewekt.

Heb je vrienden, familie of buren met zonnepanelen? Dan kan jij die stroom afnemen via Powerpeers! Je krijgt een eigen online energiedashboard waarin je ziet van wie jouw groene stroom komt. Zo weet je zeker dat je duurzaam bezig bent! Ook ben je verzekerd van een lage energierekening. Alle energie-opwekkers bieden hun stroom aan tegen hetzelfde lage energietarief.

Het Powerpeers platform wordt steeds groter en er komen steeds nieuwe energiebronnen bij. Check snel of er duurzame energiebronnen bij jou in de buurt zijn!

Powerpeers: schone energie voor iedereen

Wat is de ambitie van Powerpeers?

Onze droom is dat iedereen gebruik kan maken van duurzame en zelf opgewekte energie. Door de ‘power’ aan de ‘peers’ te geven wil Powerpeers de Nederlandse energiemarkt persoonlijker, eerlijker en duurzamer maken. Samen met jou creëren we de toekomst op het gebied van schone energie! Dit doen we door je te verbinden met duurzame energiebronnen binnen het Powerpeers netwerk.

Waarom zou ik kiezen voor Powerpeers?

Je kiest voor Powerpeers omdat je ook gelooft dat we samen energie persoonlijk, eerlijk en duurzaam kunnen maken. Er zijn al duizenden mensen die op ieder moment van de dag hun energie delen. Vind je duurzaamheid belangrijk? En wil jij ook graag weten waar jouw producten vandaan komen? Stap over naar Powerpeers.

Hoe werkt overstappen?

Na je aanmelding regelen wij je overstap

Overstappen is heel eenvoudig. Klik op de button 'overstappen', vul je gegevens in en wij verzorgen de rest.

Powerpeers regelt je overstap door je contract bij je vorige leverancier op te zeggen. Je komt hierdoor geen moment zonder stroom of gas te zitten en je betaalt nooit dubbel. Om een opzegboete bij je oude leverancier te voorkomen, houden we rekening met de einddatum van je huidige contract.Bingo avond groot succes

Bingo avond groot succes

5e Ome Loek Honkbal Indoor Tournooi op 15-16 December

5e Ome Loek Honkbal Indoor Tournooi op 15-16 December