28 meisjes van 4 clubs softballen bij de Pirates

28 meisjes van 4 clubs softballen bij de Pirates

De Pirates Herfstsoftbalschool was zondag 18 november alweer voor de derde keer en nog twee 2-uurs trainingen volgen! De gifgroene shirts a la Michael van Gerven vielen goed in de smaak. Drie pitchinginstructors die 14 coming pitchers in twee groepen trainen, twee catchingtrainers op vier catchers, Jessie Rodermans (Happy Birthday vandaag!) die twee sessies fielding doet met 8 meisjes en 6 hittinginstructors die twee shifts van dik drie kwartier draaien voor 14 meisjes per keer!

Onze Pirateshal leent zich prima om 28 meisjes tegelijk nuttige oefenstof aan te bieden. De metamorfose van de hal is overigens al in volle gang, inmiddels helemaal gestript om omgetoverd te worden tot een super baseball/softball training center!

Nog twee zondagen kan iedereen naar de Pirates softbalschool kijken vanaf het binnenterras, aanvang 11.00 uur!

Chris en Kees

 

5e Ome Loek Honkbal Indoor Tournooi op 15-16 December

5e Ome Loek Honkbal Indoor Tournooi op 15-16 December

Jaarlijks Kerst Klaverjastoernooi dit jaar op 23 december

Jaarlijks Kerst Klaverjastoernooi dit jaar op 23 december