Ledendag Pirates groot succes

Ledendag Pirates groot succes

Gisteren waren een kleine honderd leden van de Pirates aanwezig tijdens de ledendag. Het begon al om 10 uur met zelfgebakken taart en koffie. Daarna was het klustijd. We hadden een lange lijst van klussen opgesteld, waarvan we zeker wisten dat die niet allemaal zouden lukken in één dag. Dachten we.

Omdat de leden met zo veel tegelijk wilden aanpakken, moesten er tussendoor nog mensen naar de verfwinkel zodat we nog wat meer schilderwerk konden doen! Al met al waren alle klussen om een uur of drie klaar. Fantastisch! Alle leden die er waren superbedankt!

Daarna was het tijd voor de borrel, en vertelde voorzitter Koen over de nieuwe plannen van de Pirates: Een nieuwe inrichting van de hal, een nieuw veld 2, inclusief verlichting, hopelijk een overdekte bullpen tussen veld 1 en 2, en een geïntegreerd camerasysteem voor trainingen en wedstrijden op veld 1 en 3. En je kunt vanaf nu ook thuis de stroom gebruiken die de Pirates opwekken op het dak van de hal! (Over al die dingen later meer op de site).

En er moest gehuldigd, natuurlijk. Eerst maar eens even al die vrijwilligers die al jaren fantastisch werk leveren en het wat rustig aan gaan doen:

  • Peter Hengelveld, beter bekend als Bluejay, die al 19 jaar in de schoonmaakploeg zit

  • Ger Lange ook al 19 jaar in de schoonmaakploeg. (Maar hij blijft nog wel klussen doen.)

  • Frans van Huffel al 16 jaar in de schoonmaakploeg

  • Josie Faneyte jaren schoonmaakploeg en vroeger op het oude veld "de patatbakker" als het eerste speelde

  • Annechien Faneyte jarenlang coach en trainer van softbalteams

  • Gyorgyike Horvath coach en trainster van ons voormalig dames honkbalteam, daarna honkbal junioren teams getraind en gecoached. Daarnaast een paar jaar de organisatrice van de KIKA 24 uur dag

Dames en Heren, namens de hele club: Heel erg verschrikkelijk bedankt!

En toen was het de beurt aan de kampioensteams: Softbal Aspiranten 1 en Honkbal Pupillen 1, 2 en 3 zijn kampioen geworden, en werden uitgebreid in het zonnetje gezet.

O ja, en vervolgens kwamen er uit de keuken ook nog even 90 hamburgers gerold, alsof het niets is 😀. Al met al een superdag, we gaan er in het voorjaar weer een organiseren. Heel erg bedankt allemaal!

Op 1 december bingo voor nieuwe stoelen in het clubhuis

Op 1 december bingo voor nieuwe stoelen in het clubhuis

Hal gebruik na 1 november