Nieuwe overschrijvingsdata

Nieuwe overschrijvingsdata

Het einde van het seizoen nadert. En dat betekent voor sommige spelers dat ze naar een andere club willen of willen stoppen. Daarvoor zijn dit jaar de regels veranderd door de bond, en het leek ons goed die even met jullie te delen.

Als je van club wil veranderen is het jaar voortaan in twee periodes verdeeld:

16 oktober t/m 15 november (de transferperiode)

In deze periode mag je je overschrijven naar elke andere club. Behalve als je nog een betalingsachterstand hebt bij je huidige club, die kan dan de overschrijving blokkeren totdat je openstaande rekening hebt betaald.

Je schrijft je over door bij de club waar je naartoe wil een overschrijvingsformulier aan te vragen. Als je naar de Pirates wil dan vraag je dat aan bij de secretaris, op secretaris@amsterdampirates.nl

16 november t/m 15 oktober (het reguliere seizoen)

In deze periode kan je je alleen overschrijven als de club waar je nu speelt daar geen bezwaar tegen heeft. De club hoeft geen reden te hebben voor een bezwaar. Als je in deze periode wilt overschrijven dan moet je je melden bij het secretariaat van je club, bij de Pirates is dat via secretaris@amsterdampirates.nl

Opzeggen vóór 31 januari 2019

Mocht je willen stoppen bij de Pirates, denk er aan dat je je lidmaatschap dan opzegt vóór 31 januari 2019. Daarna moet je namelijk weer contributie betalen voor het hele seizoen. Een opzegging telt alleen als dat bij de ledenadministratie gebeurt via ledenadministratie@amsterdampirates.nl, dus niet via je coach of iemand anders.

Ledendag van de Pirates - Handen uit de mouwen en een borrel

Ledendag van de Pirates - Handen uit de mouwen en een borrel

Pupillen 1, 2 en 3 zijn kampioen!

Pupillen 1, 2 en 3 zijn kampioen!