Gilmer Lampe vertrekt bij L&D Amsterdam

Gilmer Lampe vertrekt bij L&D Amsterdam

De L&D Amsterdam Pirates nemen al voor seizoen 2018 begonnen is afscheid van hun outfielder Gilmer Lampe. Lampe vertrekt met onmiddellijke ingang naar de Italiaanse club UnipolSai Fortitudo Bologna. Lampe speelde twee jaar bij de L&D Amsterdam Pirates, en was afgelopen seizoen een van de beste slagmannen met een slaggemiddelde van 0.374 en 5 home runs. Lampe begon zijn carrière in de minor league organisatie van de Seattle Mariners, waar hij 5 jaar speelde. In Nederland speelde hij voordat hij bij de Pirates kwam twee jaar bij UVV in Utrecht. Lampe speelde ook meerdere malen voor Team Kingdom of the Netherlands.

Omdat het seizoen in Italië eerder afloopt dan in Nederland, kan Lampe volgend jaar nog te zien zijn in Amsterdam, mits de L&D Amsterdam Pirates de Holland Series (de finale van het kampioenschap halen).

Het bestuur van de Amsterdam Pirates bedankt Gilmer van harte voor zijn inzet de afgelopen twee jaar, en wenst hem veel succes en een fantastisch jaar in Italië.

Het grote Ome Loektoernooi

Het grote Ome Loektoernooi