Facebook icon Twitter icon SlideShare icon
Baseball Softball Beeball

  Club Sponsoring

 • ByRonalddeHaan
  In
  feb 08, 2015
  Comments
  Club Sponsoring

  Pirates Playground om trots op te zijn!
  Bij Amsterdam Pirates vinden kinderen, jongeren, mannen en vrouwen van allerlei afkomst een prima klimaat om met elkaar te sporten, zichzelf te ontwikkelen en van onze sport te genieten.  Zowel topsporters als breedtesporters benutten onze faciliteiten. Ons complex wordt ook frequent gebruikt voor honkbalclinics, scholen waaronder Caland Lyceum en regionale talentontwikkeling (Diamonds Baseball Academy).  Om de accommodatie te onderhouden en tevens een goede honkbalopleiding te kunnen blijven aan bieden hebben wij uw steun hard nodig de komende jaren.

  Sponsor uw club:
  Amsterdam Pirates honk-en softbal  heeft in Amsterdam  een unieke locatie waar we trots op zijn. Helaas zijn er meer financiële middelen dan contributie  nodig om zo’n mooi complex draaiende te houden. Sponsoring is hierin een belangrijk onderdeel.  Hierbij hebben we uw hulp hard nodig. Zo kunnen we als club samen vooruit, werken aan een mooie toekomst. Sponsoren kan vanaf een klein bedrag. Hiervoor hebben we verschillende initiatieven ontwikkeld en zullen er dit jaar nog meer volgen. Hieronder zetten we ze voor u op een rijtje:

  Sponsorpakketten:
  Of het nou vanuit maatschappelijk oogpunt, marketing, acquisitie of personeel is, Amsterdam Pirates heeft een aantal aantrekkelijke pakketten samengesteld voor sponsoring. Kies uw eigen mix van reclameborden, shirtsponsoring, sportfoto’s, evenementen en clinics. Vraag iemand van onze sponsorcommissie om u voor te lichten.

  Baseball clinic:
  Echt eens een heel ander personeelsuitje, een instructie met warming-up natuurlijk, honkballen met elkaar in tournooivorm en een homerun contest voor de long ball hitters. Onder leiding van (oud) tophonkballers en afgesloten met een borrel en BBQ.   

  Doek sponsoring:
  Een groot spandoek met bedrijfsnaam en/of logo op het hoofdveld of op een van de drie andere velden naar keuze. Tevens een vermelding op onze druk bezochte website waar u uw bedrijf onder de aandacht kan brengen bij onze vele bezoekers. Dit kan al vanaf € 275 per jaar.

  Heeft u zelf geen bedrijf maar weet u iemand in uw kennissen kring, familie, op het werk of anders die wel zou willen sponsoren horen wij dit graag.Uiteraard kunnen sponsoren ook in materiële zaken steunen.
   

  Vriendenclub van de Pirates: Hiermee draagt u de honk- en softbaljeugd een warm hart toe.  De toekomstige talenten  van onze club steunt al vanaf €50 per jaar. Uw naam of bedrijfsnaam komt prominent op het bord in de kantine. Dit is voor 1 jaar of meerdere jaren mogelijk, dus u zit dus nergens aan vast.

  Gratis sponsoren:
  Voordat uw een aankoop doet bij een van de deelnemende webshops gaat u eerst langs sponsorkliks (via de homepage van Pirates – www.amsterdampirates.nl ) zo steunt u gratis uw club, kost uw verder niets.  Of via de Vriendenloterij,  wanneer u dit lot omzet en de Pirates wil steunen kan dat.

  Allerkleinste: 
  Beeball, vorig jaar hebben we een project afgerond om zelfs de allerkleinsten in een eigen “mini-stadion” te laten trainen en spelen. Wilt u hier een deel vanuit maken om een doek op te hangen in dit “stadion”  Dit is mogelijk voor 150,- euro per jaar hangt u daar met een sponsordoek geheel met bedrijfslogo langs dit veld.  Steun onze toekomstige talenten!!

  Mocht u nog vragen hebben of aanvullende informatie willen dan hopen wij dat u met ons contact op zult nemen, dat kan via email: sponsoring@amsterdampirates.nl.  Of telefonisch. De sponsorcommissie van Amsterdam Pirates bestaat uit:

  Chris Stuart Tel: 06-51471480,
  Keimpe Algra Tel: 06-53144118,
  Bob Prins Tel: 06-653197971,
  Pepijn Beerman Tel: 06-652529498,
  Peter Kwakernaak Tel: 06-54394102.

   Wij hopen op uw steun !

 • Sponsoren