Facebook icon Twitter icon SlideShare icon
Baseball Softball Beeball
 • DAMES 1 SELECTIE START DONDERDAG 23 NOVEMBER MET "BOOTCAMP"!

  Donderdag 23 november start de vrouwensoftbalselectie met tweemaal per week "bootcamp" in de Pirateshal. vanaf 20.00 uur (19.45 uur aanwezig). De tweede dag is zondag, dan start de groep om 12.30 uur (12.15 uur aanwezig). Personal trainer, tevens coach, Stefan Vessies, zal de meiden tot de Kerst flink afknijpen in hun eigen belang en natuurlijk ter voorbereiding op de tweemaal per week indoorsoftbaltraining die in januari begint.. 


  De selectie bestaat uit: Iris Hooijer, Resa Ter Heegde, Daniëlle Ten Donkelaar, Stacy Groot, Uchenna Jong Loy, Ailleen Boland, Rosalie Moerkerk, Mandy van der Maas, Cheraine Valk, Jessie Rodermans, Sophie van Oostvoorn, Dana Rodermans, Maja Kouwenhoven, Babette Kouwenhoven en Jeske Meewisse.


  Uit de speelstersgroep dames 2 sluiten aan: Lisanne Spoor, Myrthe Kesseler, Megan Aardema en Zia Stolk.


  Skipper Tom Groot adviseert de meiden om ook hun buiten(loop)schoenen mee te nemen.


  De dames 1 groep neemt afscheid van Maxime Scheffer en Shanna van Vegten en verwelkomt Daniëlle Ten Donkelaar, Cheraine Valk en Jeske Meewisse. Daniëlle komt over van Tex Town Tigers en traint nu al wekelijks bij Pirates en op Ookmeer als lid van het CTO Amsterdam. Cheraine speelde al eens voor een jeugdteam van de Pirates en dit seizoen voor het bijna Golden League team van Hoofddorp Pioniers en Jeske is haar softbalcarriëre gestart bij onze Pirates en keert dus terug met veel Golden League catcherservaring, het afgelopen seizoen bij Terrasvogels.


  Opnieuw heeft de softbalafdeling van Amsterdam Pirates Daniëlle (Dani) Bonnet (USA) kunnen vastleggen om de werpsters van onze club verder op te leiden!


  TC softbal 


  Indeling Pupillen 2 tot en met 5 voor 2018 bekend

  Het seizoen 2017 is alweer een tijdje ten einde, en achter de schermen wordt er hard gewerkt aan seizoen 2018.


  Een belangrijke stap daarin is de indeling van de teams in 2018. De coaches van de pupillen teams in 2017 hebben hun ervaringen gedeeld met de “technische commissie” die onder leiding van Byron Ward de spelers indelen in teams. Het is natuurlijk het leukst als de pupillen teams spelers van een vergelijkbaar niveau hebben. Daarom zijn er de afgelopen weekends ook nog try-outs gehouden met de spelers uit pupillen 4 en 5, zodat de diverse coaches alle spelers nog even aan het werk konden zien.

  En nu zijn ze er uit! Bijgaand de teamindeling van pupillen 2 tot en met 5. De indeling is nog niet helemaal in steen gebeiteld. In de aanloop naar het nieuwe seizoen kunnen er nog wijzigingen optreden (bijvoorbeeld doordat er spelers van andere clubs instromen, of omdat tijdens de wintertraining blijkt dat individuele spelers beter uit de verf komen in een ander team). Maar in principe is dit de indeling van 2018.

  Pupillen 2 tot en met 4 komen uit in de tweede klasse. Pupillen 5 begint in de derde klasse, met als ambitie om na de zomervakantie de stap te zetten naar de 2e klasse.

  Onderaan deze mail staan ook de coaches van elk team. Voor pupillen 5 zijn we nog op zoek naar een coach, dat komt op tijd goed. En als je wilt helpen, als coach, teammanager, scorer, masseur of lijnentrekker, alle hulp is uiteraard welkom. Stuur een mailtje en we regelen het.

  De trainingen beginnen in januari, na de kerstvakantie. De tijden staan onderaan deze mail.

  Mocht je naar aanleiding van deze mail nog vragen hebben dan horen we dat natuurlijk graag. Mail naar communicatie@amsterdampirates.nl en dan zorgen we dat de vraag op de goede plek terecht komt.

   


  Alvast heel veel plezier met honkballen in 2018,


  Groet,


  Tobias Kuipers


  Communicatie Pirates


   


  De indeling en de trainingstijden (vanaf januari):


   


  Pupillen 2

  Coaches:


  Iván Rodríguez

  Frank Verwoest

  Sven Hermens


  Trainingstijden:

  Donderdag 17.30-19.00 met Pupillen 1


  Spelers:

  Jesse Coelho,

  Mick Peters,

  Danny Schoutsen,

  Levi Pront,

  Guido Thierry,

  Dean Hermens,

  Micha Kuipers,

  Valentijn Rodriguez

  Bradley Verwoest,

  Micah Kreuning,

  Kaio Laudermilk,

  Flip Dijksterhuis


  Pupillen 3

  Coaches
  :

  Bas Kuijer

  Eveline Bode

  Marcel Hertroijs


  Trainingstijden:

  Zondag 10:30-12:00, met pupillen 4


  Spelers:

  Oscar Boodie,

  Sam Kuijer,

  Cas Poppelier,

  Mace Swaan de,

  Jesse Boer de,

  Ryan Bosch,

  Samuel Hamfelt,

  Marijn Hertroijs,

  Sil Moscou,

  Dim Spanjer

  Tijn Steenhoven van den,

  Kaj Barry


  Pupillen 4

  Coaches:


  Jussi Schmidt

  vacature


  Trainingstijden:

  Zondag 10:30-12:00, met pupillen 3


  Spelers:

  Roel Garcia

  Yassine Aktaou,

  Jasmijn Hesseling,

  Milian Martinez,

  Iggy Pires,

  Jair Smits,

  Thibbes Dijksterhuis

  Lynn Erpelinck,

  Jordan Knaap

  Damian Sinke

  Darius Bruin


  Pupillen 5
  Coaches:

  vacature


  Trainingstijden:

  Zondag 9:00-10:30


  Spelers:

  Arman Karatay,

  Edizhan Karatay,

  Larry Alcantara

  Emanuel Stap,

  Mordecai Dingjan,

  Louk Zijl

  Gerton Hasper,

  Marcus Kalender


  Het jaar van Pupillen 2

   


  Volgende week weer een jaarlijks terugkerend gesprek, evaluatie en vooruitkijken bij Pirates Amsterdam. ...Als ik zo snel terug denk...kort seizoen, en mijn goals  met de jongens meer dan behaald. Een aantal kwamen uit een team waar ze minder lol hadden gehad. Oftewel niet echt meer speelplezier en laag zelfvertrouwen. Hoe mooi dat deze kanjers een echt Team zijn geworden! Dat was mijn eerste prioriteit, de 2e opdracht was om ongeveer 4e te worden en dat werd een 2e plek, hoe stoer! Het ging niet vanzelf , er is hard gewerkt maar ze flikten het wel!  Trots op junioren 2 en hun inzet, trots op de ouders die voor mij een steun waren. En volgend jaar ........dat hoor ik volgende week. 


  —Gyorgyike 


   


   


  Indeling jeugdspelers 2018, hoe en wanneer?

  Indeling jeugdspelers


  Nu het seizoen is afgelopen is het voor veel jeugdspelers (en hun ouders) een interessante vraag in welk team ze volgend jaar terecht gaan komen. En hoe werkt dat eigenlijk?


  Honkbal


  Voor de honkballers wordt de teamindeling gemaakt door de Technische Commissie Honkbal, onder leiding van Byron Ward. Voor de spelers die al eerder bij de Pirates speelden, krijgt de technische commissie input van de trainers. Daarnaast is er natuurlijk je leeftijd: tot en met 12 speel je bij de pupillen, tot en met 15 bij de aspiranten en tot en met 21 bij de junioren. En dan geldt als leeftijd: hoe oud je bent op 30 september 2018!


  Daarnaast zijn er natuurlijk nog de beeballers, de jongste en beginnende pupillen.


  Op basis van deze informatie wordt een eerste indeling gemaakt. En op basis van die indeling beginnen de wintertrainingen in januari.


  Dat betekent vaak dat er in eerste instantie in een grote(re) groep wordt getraind, en dat dan na een aantal trainingen een indeling gemaakt wordt in verschillende teams. Mocht je uitgenodigd worden voor een selectieteam (de zogenaamde “A-lijn”), dan volgt er ook nog een gesprek, want dat moet je bijvoorbeeld ook vaker trainen en vaker wedstrijden spelen.


  Het tijdspad is als volgt: in december ontvang je een uitnodiging voor de wintertrainingen vanaf januari 2018. Dan wordt er vanaf januari tot en met februari in een leeftijdsgroep getraind, waarna er in maart een teamindeling wordt gemaakt. Dan is er nog een maand om met je team te trainen (in de zaal, maar als het weer het toelaat misschien ook al buiten). En dan, vanaf april, gaan we weer lekker naar buiten, en begint het reguliere wedstrijd- en trainingsschema.


  Softbal


  Op dit moment hebben de Pirates maximaal één softbalteam per leeftijdscategorie. Dat betekent dat de teamindeling eenvoudig is: je speelt in principe in het team van jouw leeftijdscategorie.


  Vragen


  Mocht je hier vragen over hebben: mail even naar communicatie@amsterdampirates.nl en dan zorgen we dat je vraag bij de juiste persoon terecht komt.


  STAR AWARDS 2017

  Gisteravond (zaterdag 29 oktober 2017) zijn de Star Awards uitgereikt en ook dit jaar zijn deze aan oud-Pirates leden en aan huidige Pirates leden uitgereikt. 


  De Egbert van der Sluis memorial trophy is uitgereikt aan Rowan Stuart. opgegroeid bij Amsterdam Pirates speelt nu bij Terrasvogels


  Guus van der Heijden memorial trophy is uitgereikt aan Tom de Blok


  Beste werper hoofdklasse honkbal voor de 10e keer Rob Cordemans


  Most valualbe player Danny Rombley ook Gilmer Lampe was hiervoor genomineerd.


  Meest veel belovende jeugdcoach Bill Arce award: Michael Duursma.


  Dame en Heren namens het bestuur van harte gefeliciteerd met deze mooie trofeeën,  en 


  ASPIRANTENSOFTBALTEAM PROLONGEERT KAMPIOENSCHAP !!

  Opnieuw is het ons op vele plaatsen gewijzigde aspirantententeam van 2016 gelukt om kampioen 2017 te worden van de eerste klasse A !! Voor de zomerstop waren onze meisjes doorgedrongen tot de finalepoule die na de zomerstop uit zes wedstrijden zou bestaan. Sukkelde het team voor de vakantie nog met een werpstersprobleem: wie kon na DEMI BRINKS het pitchen goed overnemen? Nou, na de stop werd die tweede én derde positie vlekkeloos ingevuld door linkspoot ISABELLA VACIRCA en onze ijllings binnengehaalde expat uit Canada, GRACE FERGUSON ! 


  Hoe is het donderdagavond 12 oktober toch mogelijk gebleken om van het sterke Onze Gezellen te winnen, het team dat ons voor de stop alle hoeken van het veld liet zien en vanavond voldoende had aan een gelijkspel om kampioen te worden? 


  Het werd een hele echte kampioenswedstrijd! Neem nou het aantal innings: ZES !!!! ZES innings binnen precies 90 minuten gespeeld, 4-4 was het toen de gelijkmakende zesde slagbeurt voor de Pirates begon. Demi, wie anders, opende met een honkslag hard door het midden en kwam op twee op een doorgeschoten bal. Inmiddels 1 uit, maar toen kwam MONIEK WIJSMAN aan slag, die vanavond tot nu toe haar allerbeste wedstrijd van haar leven speelde, als korte stop, maar zeker ook als slagvrouw. Ze had al twee hits, maar nu moest ze een stootslag neerleggen en het werd er eentje uit het boekje. Omdat dat kreng zo verduveld snel is, moest hun werpster haast maken om nog naar één te gooien en dan komt er ook nog spanning bij.....overthrow, Demi scoort 5-4 !!


  Er waren nog zeven minuten te spelen, moesten we dan maar even gaan tijdrekken? Nee, dat komt niet bij onze coaches op hoor, écht niet, maar zie, wat gebeurde er: de coach van de tegenpartij vroeg een time out aan en die duurde best wel lang hoor. Kennelijk was het de Onze Gezellen coach niet volledig gelukt om zijn girls weer in het juist spoor te brengen, want JULIA WESTHOEK dwong een veldfout af, waardoor zij zelfs helemaal door kon rennen naar de thuisplaat! Onderweg nam ze natuurlijk Moniek mee: 7-4 ! Nadat DANIELLE BOS en ZOE HULS uit gingen door infieldacties van Onze Gezellen was het ........ exact tijd op beide telefoons van de prima umpires JOSEPHINE ROMMENS  en RAGNA STEGENGA van dames 3!


  Effe terug naar de tweede innning, want daar heb ik iets heel moois zien gebeuren: de eerste slagvrouw van O.G. sloeg een bom het diepe rechtsveld in en iedereen telde die hit al voor een inside the park homerun. Maar toen was daar JULIETTE COUZY, dit jaar begonnen met softbal en heel snel alles opgepakt, die wist dat die bal zo snel mogelijk naar de relay moest (DANIELLE BOS) en die gooide door naar Isabella en Bella gooide op haar beurt door naar catcher Julia, die met een ferme tagplay de homerun kon verijdelen!! Zo bleef het 1-0 op dat moment, wat een verdedigend staaltje zeg! ELIZA WENTZEL wist opnieuw een belangrijk punt binnen te slaan, dat was ons tweede punt namelijk! 


  In de derde inning ging onze 2-0 voorsprong in ene de andere kant op: 2-4..... Isabella begon sterk, maar kakte wat in (teveel wijdballetjes), toen pupil Grace op de plaat en wat denk je wat: onze elfjarige, volgend jaar zelfs ook nog pupil, gooit gewoon een strike out voor de derde nul! Wat uit Canada komt is lekkah hoor! Kost wat, maar dan hep je ook wat.... 


  We hadden Demi nog voor een inning, die liet geen twijfel bestaan en smakte er drie strike outs overheen, ok, wel op hun nummers 7,8 en 9, maar doe het  maar effe....


  Inning 5 en 6 werden de momenten voor Isabella! Deze linkspoot liet geen punt meer toe aan O.G., wat een verschil met toen in Haarlem, toen zij nog geen bal over de plaat kon krijgen! 


  Omdat dit een kampioensverslag is, mag het even wat langer zijn, toch? Wel, niet iedereen van de twaalf kon vandaag een belangrijke actie maken. Maar de tot nu toe niet genoemden hadden een net zo belangrijk aandeel hoor. Pupil TAMAR BIERVLIET, al dagen nerveus voor deze wedstrijd, vol vertrouwen over de uitslag stiekum twee flessen champagne in haar tas gestopt!  KIKI FELLINGER, zo vooruit gegaan, constant dekkend als buitenveldster! MERLE HOFFSCHLAG, geen bal gehad achterin, maar helemaal bij de les, alleen nog foutslagen, maar toch! ZOE HULS, ook geen bal gehad op drie, goed een steelteken gezien! 


  Coaches Richard en Kees en teamscoorster/teamleidster Sacha Van Damme hebben zoveel plezier van jullie gehad, ook na die dikke verliezen van voor de zomerbreak hoor, hoe jullie dat gelaten hebben verwerkt, zo prima! Uiteraard gaan we nog op een geschikt moment een partijtje tegen de ouders spelen hoor, ter afsluiting! Dank je wel, bestuur, voor het drankje en hapje na afloop!


  Eiwitnes   


   


  SEIZOENSTERUGBLIK BLACK SOCKS (senioren 4)

  Pirates heren 4 (Black Socks) in 2017.


  Na een zeker niet slecht, maar toch ietwat teleurstellend seizoen 2016, waren de verwachtingen voor 2017 best hoog gespannen. Weliswaar kon niet meer beschikt worden over 3 spelers van 2016, maar de nieuwelingen Giovanni Jozefa, Rik Geestman en Roy Beems werden in staat geacht de ontstane leemte ruimschoots op te vullen.


  Nadat OVVO 3 was teruggetrokken, bleven er in de 3e klasse F 6 teams over die 3x tegen elkaar speelden. Per team dus 15 wedstrijden, in blokken van 5. De eerste serie van 5 wedstrijden was een groot succes.


  Alle wedstrijden werden gewonnen: Almere 2 uit 11-16, Quick Amsterdam uit 5-7, DVH 2 thuis 16-6, Survivors 2 thuis 14-13 en North Stars uit 3-14. De Back Socks konden zich periodekampioen noemen!


  De tweede serie ontwikkelde zich iets minder rooskleurig. De eerste twee wedstrijden werden verloren: Almere thuis 9-17 (lelijk!) en Quick thuis 6-14. De Black Socks hadden nu 2 nederlagen aan de broek en Quick nog maar één, die tegen de Black Socks. En dat zou nog een tijdje zo blijven, want niet alleen wonnen de Black Socks de resterende wedstrijden van de 2e serie (DVH uit 6-9, Survivors thuis 10-5 en North Stars thuis 8-7 -door een squeeze-play in de 9e inning!-), ook Quick ging vrolijk door met winnen.


  De 3e serie wedstrijden moest de beslissing brengen wie zich kampioen mocht noemen. De eerste wedstrijd bracht de Black Socks winst (Almere uit 5-15) en ook Quick beging geen misstap. Jammer dat de belangrijke wedstrijd tegen Quick niet de laatste van het seizoen was. Nu zou al 3 wedstrijden voor het einde het kampioenschap min of meer beslist kunnen worden. Zou Quick winnen, dan zou ze vrijwel niets meer in de weg gelegd kunnen worden, zouden de Black Socks winnen, dan zou de spanning iets langer duren en er mogelijk een beslissingswedstrijd nodig zijn.


  Welnu, om een lang verhaal kort te maken: Quick toonde zich het sterkste team (uit 16-11) en werd dan ook verdiend kampioen. Door de resterende 3 wedstrijden te winnen (DVH thuis 12-8, Survivors uit 4-16 en North Stars uit 6-20) konden de Black Socks nog wel het seizoen op een passende manier afsluiten.


  De Black Socks van 2017 waren Alfonso Zefrin, Arnost Kraus, Daylison Cadeau, Dook de Vries, Giovanni Jozefa, Jeroen Kroes, Josse Buschman, Niels Meulman, Rik Geestman, Robin Moos, Roy Beems, Thomas Eppinga, Timo van Amerongen, Tom Minderhoud en Yuri van Giffen, in tijden van crisis bijgestaan door Jason Bosch, Tijl van Gestel en Wout v.d.Horst.


  Het veldspel liet bij de Black Socks nog wel eens wat te wensen over, maar aan slag kwamen ze beter uit de verf. Beste slagman werd Timo met 27 uit 49 (0,551), op de voet gevolgd door Rik met 29 uit 54 (0,537). Josse, Giovanni en Robin sloegen >0,400 en Roy >0,300.


  Helaas is het Robin niet gelukt het hitting-streak record van Aedan McQueary (35) te breken. Hij bleef steken op 27, maar is inmiddels aan een nieuwe recordpoging bezig en neemt, net als Rik, 13 wedstrijden mee naar 2018.


  Homerun King Giovanni (2) sloeg ook de meeste 3honkslagen (4). Timo had de meeste 2honkslagen (8) en sloeg de meeste punten binnen (22). Yuri leunde het best (10).


  MVP: Robin, omdat hij niet alleen aan slag in de top meedraaide, maar ook als werper van grote waarde was (7-1, 1S). Bovendien nam hij de training en (gedeeld) de coaching voor zijn rekening en was daardoor het cement in een team waar heel Pirates trots op kan zijn.


  Zo, dit was het dan voor 2017. Als alles meezit, tot volgend jaar!


  Groeten, Annechien.


  Het jaaroverzicht van Dames 5

  Dames 5 in 2017.

  Natuurlijk, sport doe je omdat je het leuk vindt. Maar blijven aanmodderen, al is het met een blijde lach... zo zit dames 5 niet in elkaar. Daarom werd er voor 2017 een doel gesteld, n.l. beter spelen dan in 2016 en daar mee het etiket "beginnersteam" afschudden. Omdat dit niet zo maar lukt, werden er 3 "tussenstations" bedacht: meer punten halen dan in 2016 (1), van iedere tegenstander minstens 1x winnen (2) en niet als laatste eindigen (3).

  De 5e klasse bestond uit slechts 4 teams: BSM (uit Bennebroek), Pirates 5, Thamen 3 (uit Uithoorn) en United (uit Haarlem). Om toch aan een redelijk aantal wedstrijden te komen, speelden de ploegen 6x tegen elkaar.

  Meteen de eerste wedstrijd van het seizoen werd er een klinkende overwinning behaald op United (thuis 17-5). Een fijn gevoel, de competitie niet puntloos eindigen. Het duurde 3 nederlagen (Thamen uit 15-14, BSM thuis 14-21 en United uit 18-9) voor er weer een overwinning bijgeschreven kon worden (Thamen thuis 16-12). Met de nu behaalde 4 punten werd het "record" van 2016 (3 punten) gebroken en het eerste tussenstation gepasseerd. Op naar de volgende stop: van iedere tegenstander minstens 1x winnen. Dat wilde nog niet echt lukken omdat BSM niet bereid was mee te werken (uit 11-1). Er volgde een periode van winst en verlies waarin het vertoonde spel langzaam maar zeker iets meer op softbal begon te lijken (United thuis 17-16, Thamen thuis 13-19, BSM thuis 8-18, Thamen uit 15-18, United uit 16-14). Van Thamen en United was inmiddels 2x gewonnen, maar BSM liet zich maar niet verschalken, al werd het verschil wel steeds kleiner (uit 11-6). Na een nipte nederlaag tegen United (thuis 16-17) werd tegen Thamen de 5e overwinning van het seizoen behaald (uit 12-17) en dus 10 punten, dubbele cijfers. Toch een memorabel moment. Tegen United werd, hoewel goed gespeeld, helaas verloren (uit 6-4), maar hierna kwamen de Piratesdames zelfs tot een winning streak(je) van 2 wedstrijden (Thamen thuis 9-5 en, echt waar, BSM uit 5-10). Eindelijk was het, in een prima wedstrijd, gelukt BSM te kloppen en hierdoor niet alleen het tweede, maar meteen ook maar het derde tussenstation te passeren. De laatste competitiewedstrijd (de eerder verregende wedstrijd thuis tegen BSM) werd weliswaar verloren (14-19), maar omdat Thamen net als Pirates 10 wedstrijden verloren had en Pirates 4 van de 6 wedstrijden van Thamen gewonnen, werd Thamen laatste.

  Alle tussenstations gepasseerd, doel bereikt. Pirates 5 is geen "beginnersteam" meer!

  Het gerucht gaat dat de 5e klasse opgeheven wordt. Nu maar hopen dat er voldoende tegenstanders van min of meer gelijk niveau zullen zijn om in 2018 een aantrekkelijke competitie in elkaar te zetten. Ja, het gaat om het spel, niet om de knikkers. Maar een lege knikkerzak kan soms heel zwaar wegen.

  Dames 5 bestond dit seizoen uit Annelein Castenmiller, Denise Moos, Ellen Meijer, Helma Burgmeijer, Ina Stuart, Jacqueline Veenhoff, Janneke Nijmeijer, Karin Brinks, Nathaly Vonk, Petra Scheffer, Sonja Heyl en Suly Cornelissen. Heel fijn dat Anneloes de Bie, Demi Brinks, Kim Goede, Lucie v.d.Vecht en Willy Steinvoorte wilden helpen om de personele problemen op te lossen. Sylke Muller heeft in maar 2 wedstrijden mee kunnen doen.

  Van de "vaste" ploeg had Karin het hoogste slaggemiddelde, n.l. 0,615 (32 uit 52). Annelein en Nathaly sloegen >0,500, Helma, Petra en Suly >0,400 en Denise, Ina en Janneke >0,300. Maar ook de hier niet genoemde dames hebben, ieder op hun eigen manier, een flinke steen bijgedragen aan een geslaagd seizoen.

   


  WINKEL PRO BASEBALL OPENINGSTIJDEN

  Voor openingstijden showroom:
  http://www.probaseball.nl


  Open op afspraak kan ook, bel even met 06-21808404 of 06-19692429. Onze webwinkel is ook up to date www.probaseball.nl


  25/11 Winterschool 09:00 - 15:00 Winteracadamy 15:00 - 17:00 09:00 Zaal
  25/11 Brandweer 10.00-11.30 UUR 10:00 Veld 3
  26/11 herfstschool softbal 4e van 6 trainingen in Pirateshal 10:00 Zaal
  26/11 Softbal Dames 1 2e kracht/conditietraining 12:30 Zaal
  26/11 PUP HB 1 15.00 - 17.00 UUR 15:00 Zaal
  29/11 TIW-Survivors tot 21:30 uur 20:00 Zaal
  02/12 Winterschool 09:00 - 15:00 Winteracadamy 15:00 - 17:00 09:00 Zaal
  02/12 Softbal Aspiranten 1 kampioensfeessie (hapjes), daarna bowlen! 13:00 Zaal
  03/12 herfstschool jeugdsoftbal 5e van 6 trainingen 10:00 Zaal
 • ByRobert
  In
  mrt 22, 2014
  Comments
 • Pirates foto's