News

uniek artikel met Didi Gregorius

.

INSTUIF KLAVERJJASSEN ELKE ZONDAGMIDDAG

INSTUIF KLAVERJJASSEN ELKE ZONDAGMIDDAG

SPONSOR GRATIS JE CLUB

Online Kerstaankopen doen? Klik verder om te zien hoe het werkt. Vanaf nu wil je alleen nog shoppen via Amsterdam Pirates. SHOP ONS GRATIS RIJK!

Trainen bij nat weer/nat gras het kan!

Vanaf heden staat er in de kantine een emmer met 48 kunststof honkballen 9 inch, die onze trainende teams kunnen gebruiken bij nat weer/nat gras. De borg is 10 euro en na gebruik wordt de borg uiteraard weer teruggegeven.
previous pauseresume next

Sponsorkliks

WINKEL/SHOWROOM OPEN OP:

Nog een leuk kerstcadeau nodig? De showroom/winkel is open op de volgende dagen en tijden. De betaling kan alleen contant. 

Zondag      21-12 1500-1700

Maandag    22-12 1700-1900

Dinsdag     23-12 1700-1900

Woensdag 24-12 1700-1900

Tevens is men druk bezig om via internet een webshop te maken zodat iedereen via internet alles kan bestellen. Zodra dit online is dan is het uiteraard mogelijk om via iDeal te gaan betalen. 

WINKEL/SHOWROOM OPEN OP:

VOORLOPIGE SELECTIE JUNIOREN 1 en 2, 2015

voorlopige selectie junioren 1 2015

Jasper de Bie
Auke Bryant
Danny van Dorssen
Tyl van Gestel
Jop Goudsmit
Michel de Haan
Erik Hartog
Wout van der Horst
Elchendrick Mattheeuw
Tim Mocking
Simon Nogawa
Richie Schuurman
Ricardo Tuijnenburg-Muis

voorlopige selectie junioren 2 2015

Siemen Algra
Darwin Arias Jimenez
Shine Aung
Storm Franssen
Axel Heuvel
Justin Kooring
Edwin Martinez-Diaz
Vilmon Mesfun
Joshua Meulenhof
Joel Montenegro Navarro
Rover van der Noort
Nino Ravenstein
Toby Verbeek van Mourik
Maud Werkman
Ceder Wink
Siem de Wit

Hoofdcoach: Guido Verbeek van Mourik

Houd voor trainingsdagen en trainingsblokken deze site in de gaten. Iedereen wordt 15 minuten voorafgaand aan de eerste training omgekleed verwacht in de kleedkamer voor een eerste teambespreking 2015.

De TC

VOORLOPIGE SELECTIE JUNIOREN 1 en 2, 2015

CONTRIBUTIE VIA ACCEPTEMAIL

Ouders van jeugdleden opgelet!

In januari zal de contributie voor het nieuwe seizoen weer geïnd worden via een e-mail van AcceptEmail. De contributie is voor Amsterdam Pirates een belangrijke inkomstenbron. Veel kosten, denk aan bijvoorbeeld de inkoop van ballen, moeten worden voldaan voordat het seizoen is begonnen. Het is daarom belangrijk dat de contributie op tijd door de vereniging wordt ontvangen.

Het is afgelopen jaren gebleken dat veel jeugdleden hun eigen e-mail adres hebben opgegeven aan de Ledenadministratie. Helaas kijken jeugdleden niet zo vaak in hun mailbox. Hierdoor bleven veel e-mails van AcceptEmail onbeantwoord en werd de contributie te laat betaald.

Een vriendelijk verzoek daarom aan alle ouders van jeugdleden om hun e-mail adres aan de ledenadministratie door te geven. Dit kan via de mail aan

ledenadm-amsterdampirates@kpnmail.nl

Svp naam en eventueel lidnummer van uw kind vermelden en uw eigen e-mail adres.

Amsterdam Pirates en AcceptEmail hebben een overeenkomst waarin is overeengekomen dat de e-mail adressen die de vereniging doorgeeft door AcceptEmail alleen zullen worden gebruikt voor de verzending van e-mails voor het innen van de contributie van Amsterdam Pirates.

CONTRIBUTIE VIA ACCEPTEMAIL

Pirates wordt gastheer voor Collegiate Baseball League Europe

Amsterdam Pirates wordt gastheer voor Collegiate Baseball League Europe

Amsterdam (NLD) , met de aangekondigde uitbreiding naar een "East Division" zijn Collegiate Baseball League Europe (CBLE) en Pirates Amsterdam (Amsterdam) overeengekomen dat Amsterdam jaarlijks voor 3 dagen als host voor wedstrijden van de teams uit de "East Divsion" zal gaan optreden. CBLE is erg content met deze samenwerking die het mogelijk maakt om een volwaardige standplaats toe te voegen aan de nieuwe divisie waarin ook Wenen en Praag zullen worden opgenomen. Met deze samenwerking zal het reeds bestaande Bombers team worden omgedoopt tot Amsterdam Bombers. De Bombers zullen het in hun divisie op moeten nemen tegen de Vienna Emperors en Praha Dragons. Na de wedstrijden in Wenen, Praag en Amsterdam zullen de 3 teams naar Oosterhout afreizen om play-off wedstrijden tegen de teams uit de West Division te gaan spelen. In de West Division spelen de London Cavaliers, Sant Boi Falcons of Barcelona en de kampioen van 2013 en 2014 La Rochelle Admirals.

Afgelopen zomer heeft CBLE voor het eerst buiten Nederland gespeeld met wedstrijden in London, Barcelona, La Rochelle en een slotweek in Oosterhout. Deze opzet is door alle betrokkenen als een groot succes ervaren waardoor uitbreiding een logische nieuwe stap is. Het grote aantal wedstrijden (gemiddeld 1 per dag gedurende 18 dagen) en de prachtige steden waar gespeeld wordt, trekken steeds meer spelers vanuit Noord Amerika naar onze competitie waardoor het niveau en de internationale bekendheid van CBLE gestaag doorgroeit. Een samenwerking met Amsterdam Pirates, een van de sterkste en best georganiseerde verenigingen van Nederland, is een nieuwe stap in de ontwikkeling van de meest internationale honkbalcompetitie van Europa. Afgelopen zomer bestond de spelersgroep uit 15 verschillende nationaliteiten.

In april van dit jaar heeft CBLE een overeenkomst gesloten met de Northwoods League (NWL), de grootste en sterkste Summer League in de VS, waarbij jaarlijks de 6 beste "niet Amerikaanse" spelers van CBLE een uitnodiging krijgen om in één van de NWL teams te komen spelen. Dit jaar zijn daarvoor Gilian van Lith (UVV), Michael Riekerk (Orioles), Julian Rip (UVV), Martin Andonov (Buffaloes Blagoevgrad), Dmitry Shtykher (Youth of Moscow) en Axel Poesmans (Brasschaat Braves) geselecteerd. Julian Rip zal wegen schoolverplichtingen en het programma van Oranje 18U worden vervangen door Bram Grooten die dit jaar uitkomt voor Wentworth Institute of Technology.

Daarnaast heeft deelname aan CBLE voor Axel Poesmans en zijn tweelingbroer Yves, een scholarship opgeleverd bij het NJCAA DIV I Globe Institute of Technology in New York, waar La Rochelle Admirals coaches Steven Algarobba en Michael Sylvester gedurende het schooljaar deel uitmaken van de coaching staff. 

Amsterdam Pirates en Collegiate Baseball League Europe kijken uit naar een langdurige samenwerking met 16, 17 en 18 Juli 2015 als eerste speeldata.

Pirates wordt gastheer voor Collegiate Baseball League Europe

SAMENWERKING ROOKIES EN DIAMONDS AMSTERDAM NU OFFICIEEL

Langs deze weg willen de besturen van Amsterdam Pirates en Diamonds Amsterdam u informeren over een nieuw samenwerkingsverband.
Vanaf 1 november 2014 zullen de organisatie en het technisch beleid betreffende het Rookie team door Pirates en Diamonds samen gedaan worden.
De laatste paar maanden hebben we achter de schermen al samengewerkt en dat is goed bevallen.

Voordelen van deze samenwerking zijn onder andere dat de Rookies een dagelijks bestuur (Peter Meuris, Kees Tempelaars) hebben wat veel aanwezig is, een technisch coördinator (Kris Van Deuren) die centraal de technische lijnen zal uitzetten en als ondersteuning van de technische staf zal fungeren.
Daarnaast zullen de Rookies, qua tijd, gaan trainen in het verlengde van Diamonds Amsterdam.
Men gaat gebruik maken van het topsport trainingsprogramma van de KNBSB, de trainingsmaterialen die hierbij horen en daarnaast ook de trainingsfrequentie zal omhoog gaan.

Uiterlijk zal er niet veel veranderen maar intern zijn een aantal nieuwe afspraken gemaakt.
Hier horen ook andere communicatieprotocollen bij.
In onderstaand schema kunt u zien hoe de nieuwe organisatie te werk gaat.
Ten behoeve van deze samenwerking is een nieuw emailadres geopend, amsterdampiratesrookies@gmail.com Voor vragen of opmerkingen kunt u dit emailadres gebruiken.

Met vriendelijke groet,

Peter Meuris
Kees Tempelaars

SAMENWERKING ROOKIES EN DIAMONDS AMSTERDAM NU OFFICIEEL

AMSTERDAM PIRATES HEEFT DRIE KAMPIOENSTEAMS IN 2014

Natuurlijk hebben we ook bijna-kampioenen, zoals het eerste honkbalteam (tweede) en het vlaggeschip van onze dochterclub, De Boekaniers (tweede), aspiranten 4 honkbal en het aspirantensoftbalteam (tweede), maar wat telt en waarvoor de KNBSB ook kampioensdiploma's uitreikt, is een kampioenschap! 

Wel, dit jaar gaan de kampioensdiploma's naar de dames 4, de pupillen 1 honkballers (kampioen deel 1 én deel 2 !!) en de pupillen 4 honkballers !!! De jeugdkampioenen krijgen allemaal een KNBSB-diploma en voor dames 4 zal slechts 1 diploma worden toegezonden.

Amsterdam Pirates nam dit seizoen met de volgende 25(!) teams of combiteams deel aan de competitie;

Honkbalsenioren: L&D Amsterdam, Mokum Hawks (sen.2), Black Socks (sen.3) en dochterclub De Boekaniers (sen.1)

Softbalsenioren: Dames 1, 2, 3 en 4 en 1 herensoftbalteam

Honkbaljeugd: junioren 1 en 2, aspiranten 1, 2, 3 en 4 en pupillen 1, 2, 3, 4 en 5 en beeballteam Rookies

Softbaljeugd: topsoftbaljuniorencombinatie Pirates/Badhoevedorp, Amsterdam Futures cadetten (met 8 piratesleden), aspirantenteam en pupillenteam.

 

AMSTERDAM PIRATES HEEFT DRIE KAMPIOENSTEAMS IN 2014

ZAAL VERHUUR / TRAININGEN T/M DEC

Dinsdag                
15:00    16:30    Diamonds Aspiranten    Zaal Verhuur
16:00    17:30    Diamonds Junioren        Zaal Verhuur
17:00    18:30    Pirates Rookies              Zaal Verhuur
19:30    Sluit      KNBSB U21 (14, 21, 28 okt en 4 nov)    Veld 1/Zaal Verhuur
                
Woensdag            
14:00    15:30    instuif trainingen           Zaal    
15:30    17:00    Diamonds Aspiranten    Zaal Verhuur
16:30    18:00    Diamonds Junioren        Zaal Verhuur
17:30    19:00    Pirates Rookies              Zaal Verhuur
20:00    Sluit      Vatos verhuur van 15 okt t/m 17 dec    Zaal Verhuur
                
Donderdag            
15:00    16:30    Diamonds Aspiranten    Zaal Verhuur
16:00    17:30    Diamonds Junioren        Zaal Verhuur
17:00    18:30    Pirates Rookies              Zaal Verhuur
19:30    Sluit      KNBSB U21 (16, 23 30 oktober)    Veld 1/Zaal Verhuur
                
Zaterdag                 
09:00    15:00      Winterschool HB KNBSB van 1 nov t/m 6 dec    Zaal Verhuur
15:00    17:00     Honkbal Futures Stars van 1 nov t/m 6 dec    Zaal Verhuur   

Zondag                
10:00    14:00    Winterschool SB KNBSB van 2 nov t/m 7 dec     Zaal Verhuur

 

ZAAL VERHUUR / TRAININGEN T/M DEC

OME LOEK HOUDT ELKE WOENSDAGMIDDAG NOG GEWOON INSTUIF!

Als het buiten té vies of té koud weer, kunnen alle kinderen vanaf zes jaar lekker in de Pirateshal trainen hoor! Dan wel schone indoorsportschoenen aantrekken, want op je sokken of op buitenschoenen mag je niet meedoen. Doordat een aantal pupillen het komend seizoen doorschuiven naar de aspiranten, zijn er op dit moment "slechts" drie beoogde pupillenhonkbalteams voor het volgende seizoen (2015). "Dat is niet goed voor de voortgang!" zegt Ome Loek, dus hoopt hij dat er weer veel nieuwe jongens en meisjes op de woensdagmiddaginstuif komen vanaf twee uur. 

Overigens: meisjes die meedoen, hoeven niet persé lid te worden van een softbalmeisjesteam: meisjes mogen tot en met hun 65e gewoon honkballen hoor! Andersom mag niet: jongens mogen niet meedoen met meisjessoftbalteams. Op woensdagmiddag trainen er ook meisjes mee, die het honkbal zo leuk vinden, dat zij het liefst in een honkbalpupillenteam opgesteld willen worden.

OME LOEK HOUDT ELKE WOENSDAGMIDDAG NOG GEWOON INSTUIF!

VOLG PIRATES VIA TWITTER EN FACEBOOK

Vanaf heden heeft Pirates ook een eigen twitter account. Hierop zal al het laatste nieuws van de Pirates worden gemeld. Ook interessant honk- en softbal nieuws zal hierop te lezen zijn. Volg de Amsterdam Pirates op Twitter via: @PiratesHonkbal of volg ons via de link op de voorpagina.

Ook is Pirates te volgen via Facebook via de link op de voorpagina.

 

VOLG PIRATES VIA TWITTER EN FACEBOOK
07/03 L&D Amsterdam TRAININGSWEEKEND 00:00 Veld 1
08/03 L&D amsterdam TRAININGSWEEKEND 00:00 Veld 1
08/03 HB Rookies DVH 15:00 Veld 2
14/03 HB Pupillen 2 Thamen 10:00 Veld 4
14/03 SB Dames 1 Almere 90 dames 1 13:00 Veld 3
14/03 HB Rookies Omron Pioniers 14:00 Veld 1
14/03 HB Junioren 1 Storks 14:00 Veld 2
14/03 SB Dames 1 Almere 90 dames 1 15:00 Veld 3
15/03 HB Aspiranten 2 Almere 90 10:00 Veld 2

Sponsors

Pirates foto's

Standen