Facebook icon Twitter icon SlideShare icon
Baseball Softball Beeball
 • RAWLINGS HANDSCHOEN KWIJT

  Wie o Wie heeft de handschoen van Arnost Kraus gevonden.


  Zondag 5 februari heb ik mijn super fijne Rawlings handschoen vermoedelijk

  in de zaal of in een kleedkamer vergeten en achtergelaten. Het is een zwarte met rood/wit embleem erop


  Als iemand deze gezien of gevonden heeft neem dan ajb contact op met

  Arnost tel 0624622111*

  Stom van me en ik baal als een stekker dat ik hem kwijt ben!


  Hartelijke groet,

  Arnost


   


   


   


   


   


  L&D SPORTPLOEG VAN 2016

  Afgelopen donderdag is, L&D Amsterdam, het vlaggenschip van Amsterdam Pirates, verkozen tot de sportploeg van het jaar 2016 van Amsterdam Nieuw West.


  Aanleiding was het winnen van de Europa Cup afgelopen zomer in Rimini (Italie). Voor het eerst in de geschiedenis is Amsterdam Pirates de beste honkbal club van Europa. Dit werd onlangs nog bevestigd door de honkbal site Mr. Baseball die Amsterdam Pirates in de ranglijst voor 2016 de eerste plek toebedeelde.


  Een mooie waardering voor de uitzonderlijke prestatie van coach Charlie Urbanus en zijn team.


  Als vereniging zijn wij enorm trots op en blij met deze waardering van het stadsdeel Nieuw West


  GEZOCHT BEEBAL TRAINERS / BEGELEIDERS

  Wie heeft er tijd om de beebal instuif te leiden. Op dit moment doet Pepijn dit tot de teams weer naar buiten gaan. Wie wil Pepijn assisteren en daarna van hem over nemen? Dus de trainingen op woensdagmiddag begeleiden en de wedstrijden op zondag.


  Voor meer informatie:


  Pepijn Beerman

  06 52529498


  Honkbalclub L&D Amsterdam Pirates beleeft een week van uitersten


  Op 15 januari ontving de vereniging het droevige nieuws dat voorzitter Gerard van Tiggelen, na een twee jaar lang ziekbed, is overleden. Topsport Amsterdam wenst de club, de vrienden en de familie van Gerard heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. Drie lagen later ontving de club echter ook nog nieuws waar Gerard van Tiggelen ontzettend trots op zou zijn geweest: L&D Amsterdam Pirates is uitgeroepen tot het beste overall clubteam van Europa in 2016.  Op de lijst, die samengesteld wordt door honkbalwebsite Mister-Baseball, bleven de Amsterdammers het Italiaanse CNF Unipolsai Bologna en het Rotterdamse Neptunus met minder dan een half punt voor. Het is voor het eerst sinds 2008 dat het verschil tussen de top drie van de lijst zo minimaal is. Destijds gingen de Amsterdam Pirates ook met de titel aan de haal. Bij het bepalen van het aantal punten wordt gekeken naar de resultaten in de nationale competitie, het nationale bekertoernooi en het internationale bekertoernooi. Hierbij speelt de sterkte van de competitie waarin geacteerd wordt een grote rol. Zo levert een overwinning in de European Champions Cup meer punten op dan een overwinning in het nationale bekertoernooi. De Pirates hebben de prijs dit jaar voornamelijk te danken aan het winnen van hun eerste European Champions Cup.


  In de Nederlandse competitie moesten de Amsterdammers Neptunus nog voor zich dulden, maar door de vierde plaats in de Champions Cup, eindigden de Rotterdammers op de ranglijst van Mister-Baseball op de derde plaats. Neptunus ging in een Nederlands onderonsje in de halve finale van de Champions Cup met 11-7 ten onder tegen de Amsterdammers, waarna de Pirates doorstoomden en in de finale Rimini versloegen. Hierdoor mochten de Amsterdamse honkballers zich voor het eerst in de clubhistorie Europees kampioen noemen. Na afloop van de finale van de Champions Cup in en tegen Rimini werden Pirates-spelers Kenny Berkenbosch en Nick Urbanus verkozen tot meest waardevolle speler en beste slagman van het toernooi.


  Nu, ruim een half jaar later, kan het hele team dus rekenen op erkenning voor hun geweldige prestatie. Erkenning waar Gerard van Tiggelen een enorme bijdrage aan heeft geleverd en waar hij heel erg trots op zou zijn geweest.


  Bericht vanuit Topsport Amsterdam van 25 januari 2017


   


  EUROPA CUP 2017

  L&D is in de onderstaande poule geloot tijdens de Europa cup 2017 in Regensburg.


  Champions Cup Regensburg/Germany June 7 - 11, 2017


  Group B


  1) L&D Amsterdam (NED)


  2) Legionaere Regensburg (GER)


  3) A.S.D. Rimini (ITA)


  4) ASD San Marino (SMR)


  L&D GENOMINEERD SPORTPLOEG VAN 2016

  Hierbij mogen wij u meedelen dat het eerste team van Pirates door onze commissie genomineerd is voor de titel van Sportploeg van het jaar 2016 bij de senioren. Wij feliciteren u hiermee graag van harte. Op de verkiezingsavond zal uit de drie genomineerde teams de uiteindelijke winnaar van deze titel bekend gemaakt worden.


  De verkiezingsavond wordt gehouden op donderdag 2 februari a.s. in het Time Out Café in Sportcentrum Ookmeer te Amsterdam. Het programma vangt aan om 19.00 uur, de zaal is open om 18.30 uur.


  Wij nodigen alle teamleden en hun naasten uit om op deze avond aanwezig te zijn. Ook het bestuur van uw vereniging ontvangt een uitnodiging. 


  TEAM L&D NUMMER 1 VAN EUROPA

  Beste allemaal, hoe trots mogen we zijn dan ons Heren 1 L&D Amsterdam op nummer 1 van Europa staat van de lijst van Mister Baseball!


  Voor meer informatie zie bijgaande link: http://www.mister-baseball.com/2016-final-standings-misterbaseball-europ...


  WINKEL PRO BASEBALL OPENINGSTIJDEN

  Wintertraining (14 jan 2017 - 30 maart 2017)


  Maandag: op afspraak


  Dinsdag: op afspraak


  Woensdag: 17:00-19:00


  Donderdag: 17:00-19:00


  Vrijdag: 17:00-19:00


  Zaterdag: 12:00-1600


  Zondag: 10:00-17:00


  Open op afspraak kan ook, bel even met 06-21808404 of 06-19692429


  Onze webwinkel is ook up to date www.probaseball.nl


  VOORLOPIGE INDELING JUNIOREN

  Voorlopige team indeling Junioren, seizoen 2017 

  Er hebben zich de afgelopen maanden een aantal nieuwe leden aangemeld om bij onze Junioren teams te gaan spelen. Omdat er deels nog onvoldoende inzicht is in het niveau van deze nieuwe spelers hebben we besloten om een voorlopige indeling te maken, zeker waar het de teams van Junioren 1 en 2 betreft. De selectie van Junioren 1 bestaat voorlopig uit 16 personen, ergens rond eind januari zal de TC in overleg met de coaching staff van Junioren 1 bepalen wie er in Junioren 1 kunnen blijven, en wie en in Junioren 2 terecht zullen komen. Vanaf dat moment trainen de teams in hun definitieve samenstelling. 

  Het eerste team bestaat voornamelijk uit spelers/speelsters die vorig seizoen ook al in Junioren1 hebben gespeeld. Zij worden aangevuld met een aantal spelers uit Junioren 2 van vorig seizoen en een enkele nieuwe speler. 

  Het 2e team gaat als opleidingsteam 1e klasse spelen. Zij hebben in principe geen A-lijn status maar kunnen in overleg met de vereniging wel de mogelijkheid krijgen 2x per week te trainen. Voor de spelers die hier gebruik van willen maken zal een hogere contributie gelden. 

  Het 3e team gaat 2e klasse spelen en heeft geen A-lijn status. 

  De definitieve selecties worden gemaakt door de TC in overleg met de trainers/coaches van alle aspiranten teams. We hopen de selecties zo spoedig mogelijk definitief te maken, zodat uiterlijk eind Januari de teams in de uiteindelijke bezetting samen kunnen trainen. 

   

   

  Voorlopige Selectie Junioren 1 (Top klasse)* Head coach: Zeeg de Voos


  1 Jasper de Bie


  2 Jason Bosch


  3 Auke Bryant


  4 Mathijs Coorengel


  5 Danny van Dorssen


  6 Sascha Egas


  7 Tyl van Gestel


  8 Jop Goudsmit


  9 Guillaume Haseth


  10 Wout van der Horst


  11 Dario van der Kroon


  12 Isabelle Markies


  13 Tim Mocking


  14 Simon Nogawa


  15 Youp Oosterwegel


  16 Dimitios Velkers


  17 Boris de Voos 

   

    

  Voorlopige Selectie groep Junioren 2 (1e klasse) Head coach: Györgyike Horvath


  1 Abdoellah Bebayad


  2 Alwin Brons


  3 Justin van Dam


  4 Tim van Dorssen


  5 Ricardo Hidalgo


  6 Mees Jansen


  7 Joshua Meulenhoff


  8 Michael vd Pol


  9 Nino Ravestein


  10 Cas Rübsaam


  11 Siem de Wit 

   

   

   

  Junioren 3 (2e klasse) Head coach: nog niet bekend


  1 Anfemnee Almonte


  2 Mika Doornbosch


  3 Hidde Draaisma


  4 Nick van den Haak


  5 Arjan de Haan


  6 Jeroen de Haan


  7 Rick Homoet


  8 Edwin Martinez Diaz


  9 Vilmon Mesfun


  10 Arthur Peer


  11 Sander vd Velde


  12 Riley Veltman


  13 Timo Wille 

   

   

  Voor zowel Junioren 1 als 2 zijn de hoofdcoaches bekend, er vinden momenteel nog gesprekken plaats met kandidaten die de coaching staven van beide teams gaan aanvullen. Voor Junioren 3 is de situatie zorgelijk, daar heeft zich nog niemand bereid gevonden voor de rol van hoofdcoach. De Technische Commissie is binnen onze vereniging nog op zoek naar een ervaren coach voor dit team dat grotendeels uit ervaren honkballers bestaat maar die geen Alijn ambitie hebben. 

  ° De Honkbalbond heeft aangekondigd de Topklasse voor Junioren af te willen schaffen en de klasse-indeling gelijk te willen trekken met de competities van Aspiranten en Pupillen. Het is nog onduidelijk of dat komend seizoen als zijn beslag krijgt. 


  VOORLOPIGE INDELING ASPIRANTEN

  Voorlopige team indeling Aspiranten Seizoen 2017: 

  Er hebben zich de laatste weken veel nieuwe leden in de aspiranten groep aangemeld. Omdat er onvoldoende inzicht is in het niveau van deze nieuwe spelers hebben we besloten om een voorlopige indeling te maken. 

  Het eerste team bestaat voornamelijk uit laatstejaars aspiranten die al 1e klasse hebben gespeeld. Het 2e team gaat als opleidingsteam ook 1e klasse spelen. Het 3e team gaat 2e klasse spelen. 

  Er is een kleine groep spelers al in het derde team geplaatst, omdat ze op dit moment nog niet het niveau van de 1e klasse aankunnen. 

  Dan houden we een grote groep spelers van 18 kinderen over die een aantal keer gezamenlijk gaan trainen. Van deze groep moet er 1 doorschuiven naar aspiranten 1 en 6 spelers gaan naar aspiranten 3.  

  De definitieve selecties worden gemaakt door de TC in overleg met de trainers/coaches van alle aspiranten teams. We hopen de selecties zo spoedig mogelijk definitief te maken, zodat uiterlijk eind Januari de teams in de uiteindelijke bezetting samen kunnen trainen.    Voorlopige Selectie Asp1 (1e klasse)


  1 Lodewijk Akito van Tilborgh


   2 Ryan Verkaik


  3 Noah Elmont


  4 Nathaniel Karlin


  5 Thom Piket 6 Shunsuke Iki


  7 Jael Veldwachter


  8 Eddy Fryas


  9 Tycho Kerkhoff


  10 Kieron Voet


  11 Aanvulling uit selectie groep Asp 2/3 

   

    

  Voorlopige Selectie groep Asp 2 (1e klasse) Asp 3 (2e klasse)


  1 Melle Wels


  2 Siebe Bijvank


  3 Sil van Gorkum


  4 Jaimey Pels


  5 Connor Prins


  6 Finn Kragt


  7 Jonathan Kuipers


  8 Lucas van Hees


  9 Mick Kurver


  10 Marvelinio Alberto 


  11 Ray Swinkels


  12 Jesse de Graaf


  13 Quinny Alvares Sosa


  14 Diederik Holt


  15 Rutger Bray


  16 Tristan Veldhoen


  17 Pascal Engel


  18 Imar Stel 

   

   Asp 3 (2e klasse)


  1 Marouane Karimi


  2 Finn Vossers


  3 Jesse Middelburg


  4 Dilan Letzer


  5 Roue Gorissen


  6 Yassir Ahmandouche


  7 Safouane Talbi


  8 Aanvulling uit selectie groep Asp 2/3


  9 Aanvulling uit selectie groep Asp 2/3


  10 Aanvulling uit selectie groep Asp 2/3


  11 Aanvulling uit selectie groep Asp 2/3


  12 Aanvulling uit selectie groep Asp 2/3


  13 Aanvulling uit selectie groep Asp 2/3 

   


  26/02 Honkbal Heren 2 Buiten trainen tot 14:00 11:30 Veld 1
  01/03 Honkbal Heren 2 Buiten trainen tot 21:00 uur 19:00 Veld 1
  04/03 Honkbal Heren 2 HCAW OK 14:00 Veld 1
  05/03 Honkbal Aspiranten 2 DSS 10:00 Veld 2
  05/03 Honkbal Bucaneers trainen tot 15:00 uur 13:00 Veld 2
  05/03 Honkbal Pupillen 3 DSS 14:00 Veld 4
  05/03 L&D Amsterdam HCAW 14:00 Veld 1
  11/03 Beeball Rookies 1 Badhoevedorp 10:00 Veld 5
  11/03 Honkbal Pupillen 3 Hoofddorp Pioniers 10:00 Veld 4
 • ByRobert
  In
  mrt 22, 2014
  Comments
 • Pirates foto's