News

Je verjaardag vieren bij Pirates, het kan!

LEUK BEDRIJFSUITJE BIJ AMSTERDAM PIRATES

Info Amsterdam Canal series 2016

Spelregeluitleg bij de Amsterdam Pirates

OME LOEK ZEGT: "BEEBALL HEEL BELANGRIJK"

Inschrijving Little League geopend

SPONSOR GRATIS JE CLUB

Online aankopen doen om je club te sponsoren? Klik verder om te zien hoe het werkt.
previouspauseresumenext

Help de website vullen

Graag zouden we de website wat meer aandacht willen geven.

Maar daar hebben we jullie wel voor nodig. We zien nog te veel teampagina's die niet of niet goed gevuld zijn.

Moedig je teammanager aan om ook jouw teampagina volledig te krijgen. Wat kun je allemaal doen:

  • Maak een leuke teamfoto (niet groter dan 2Mb. minimaal 577x300 pixels);
  • Zorg voor spelersfoto's  (niet groter dan 1Mb. minimaal 180x250 pixels);
  • Vul voor een juiste teamindeling de daarvoor bestemde exel sheet in. Deze is hier te downloaden;
  • Maak na afloop een wedstijdverslag deze zijn van harte welkom. Mensen die scoren met een ipad kunnen deze zelf automatisch genereren. Even door goolge translate halen en klaar ben je.

Waar kun je al deze creativiteit kwijt: webmaster@amsterdampirates.nl

Help de website vullen

L&D Amsterdam vs Neptunus verplaatst

Vanwege het bereiken van de Final Two in de Europa Cup door Neptunus zijn de competitiewedstrijden in de 2e periode tussen Neptunus en L&D Amsterdam die gepland stonden in het weekend van 6 t/m 9 augustus 2015 herpland.

Deze wedstrijden zijn nu op de volgende data ingepland:
Dinsdag 23 juni 2015: Curaçao Neptunus – L&D Amsterdam P.
Dinsdag 30 juni 2015: Curaçao Neptunus – L&D Amsterdam P.
Dinsdag 7 juli 2015: L&D Amsterdam P - Curaçao Neptunus

L&D Amsterdam vs Neptunus verplaatst

INSTUIFTRAININGEN OP WOENSDAGMIDDAG DRUK BEZOCHT !!!

De instuiftrainingen op de woensdagmiddag beginnen altijd om 14.00 uur. Afgelopen woensdag waren er maar liefst ACHTTIEN KINDEREN en het moet nog zomer worden! Jongens en meisjes van 5 tot 10 jaar trainen gewoon samen: de één zou voor het BeeBall kunnen gaan en de ander voor een pupillenhonkbal- of softbalteam. "Mogen meisjes eigenlijk ook op honkbal?", hoor ik vaak vragen. Jazeker! Meisjes mogen tot en met de hoofdklasse seniorenhonkbal meedoen aan honkbal hoor. De tendens is wel dat zij uiteindelijk wel bij een damessoftbalteam aansluiten, maar het mag dus wel! Andersom niet: jongens mogen niet in een meisjessoftbalteam meedoen. Ook deze woensdag kan je vrijblijvend terecht, of volgende week woensdag. Wie het leuk vindt, kan lid worden van een Pirates BeeBall team of een meisjessoftbalteam of een jongens(meisjes)pupillenhonkbalteam!

Ome Loek

INSTUIFTRAININGEN OP WOENSDAGMIDDAG DRUK BEZOCHT !!!

INTERNATIONAL BIJ AMSTERDAM PIRATES

Een heuse international bij de Amsterdam Pirates. 

Nu zult u zeggen, ja dat klopt die spelen in ons eerste team (L&D Amsterdam) en komen uit voor het Nederlandse honbalteam. 

In dit geval gaat het echter om een speler uit ons pupillen 1 honkbalteam. Luca Pastor is opgenomen in de initiële selectie van het Franse honkbalteam U12. Dit team doet in juli mee aan de Europese kampioenschappen welke gehouden worden in Polen. Voor meer informatie kan je deze link kopieren. http://www.mister-baseball.com/french-federation-releases-preliminary-u1...

Als vereniging zijn we hier natuurlijk heel erg trots op en wensen Luca veel succes en uiteraard veel plezier in Polen.

Voor meer informatie kan je deze link kopieren. http://www.mister-baseball.com/french-federation-releases-preliminary-u1...

INTERNATIONAL BIJ AMSTERDAM PIRATES

Playball Baseball Academy 2015

“Playball” Baseball Academy 2015 is weer in voorbereiding. Maar nu voor de 20ste keer.
Uniek in Europa, 20 jaar onafhankelijke Baseball Academy. Zelfs met een positief advies van MLB / NY. Daar zijn wij best wel een beetje trots op.

Dit jaar wordt het 4e lustrum georganiseerd van zondagavond 25 t/m vrijdag 31 juli. Wederom op de PlayGround van Amsterdam Pirates.

De inschrijvingen zijn al begonnen en er blijkt weer veel animo te zijn voor het “Playball” Summer Camp.
Er is slechts plaats voor een beperkt aantal deelnemers, juist om personal attention te garanderen.

De beste op hun positie geselecteerde Instructors (Dutch ML en Dutch National Team) zullen de jeugdspelers een onvergetelijke week bezorgen.
Deelnemers uit de volgende landen hebben zich al geregistreerd: Nederland, België, Spanje, Italië, Hongarije en Letland.

Playball Baseball Academy 2015

HB FUTURE STARS

De Future Stars honkbal trainen in samenwerking met de KNBSB en de Diamonds Amsterdam. Op de maandag is veld 3 en veld 5 voor de KNBSB geselecteerde talenten gereserveerd. De tijden dat de velden bezet zijn is van 17.00 tot 19.00 uur.

Op onderstaande maandagen nog:
15 juni
22 juni
4 juli
30 augustus
7 september

 

HB FUTURE STARS
30/06 HB Pupillen 2 DSS PH1 18:30 Veld 4
02/07 L&D Amsterdam AdoLakers 19:30 Veld 1
03/07 DIana Remmers 15:30 Veld 3
03/07 SB Heren 1 Quick Amsterdam HS2 19:30 Veld 3
03/07 HB Heren 2 Olympia Haarlem H1 19:30 Veld 1
04/07 HB Aspiranten 2 Hawks AH1 10:00 Veld 2
04/07 HB Aspiranten 2 Amsterdam Pirates 2 12:00 Veld 2
04/07 L&D Amsterdam The Hawks 14:00 Veld 1
04/07 SB Dames 1 Euro Stars DS1 14:00 Veld 3

(JONGE)DAMES TWEE KAN VRIJUIT HET SEIZOEN UIT SPELEN !!

Maandag maakte de bond ons bekend, dat het teruggetrokken dames 1 team van DVH de automatische degradant is, zodat voor ons team de vervolgcompetitie in feite geen degradatiepoule meer hoeft te heten, maar strijd om de plaatsen 9 tot en met 12 van de eerste klasse landelijk. Dat geeft een boel rust, zodat we zonder stress ook bijvoorbeeld wat meiden op een andere positie kunnen laten oefenen. Voor die laatste vijf dubbels ontmoeten we dan nog: Orioles (Hellevoetsluis), Cheetahs (Beek in Limburg), Robur'58 (Apeldoorn), Alcmaria/Bears (die kennen we) en het buiten mededinging meespelende Almere 2  maar punten tegen hen tellen dus niet mee. Onze uitdaging wordt dan natuurlijk om alle genoemde tegenstanders "deronder" te houden! Iedereen begint in tegenstelling tot eerdere afspraken, weer met nul punten.

Zondag namen we afscheid van coach Marrian Goorts en speelster Laura Goorts. Laura kon zich tussentijds verbeteren op spelniveau door over te stappen naar Hilversum Hurricanes 1, onze tegenstander uit de voorcompetitie die zich wel heeft geplaatst voor de promotiecompetitie en dan is het vrij logisch dat onze coach (moeder van Laura) dan ook stopt om Laura in het geel/blauw van de Hilversumsen te zien spelen. Dank Marrian en veel succes Laura !!

Over de dubbel tegen Olympia 2 kunnen we kort zijn, want we kwamen er niet aan te pas. De hardhitters uit Haarlem "trakteerden" ons op tweemaal een mercy-rule, maar tussendoor zagen we een tomeloze inzet van Mhina de Vos, die haar constant voor de bal gaan in het outfield eindelijk betaald zag worden met een enorme running catch! En met eenzelfde soort verbetenheid ging rechtsveldster Kirsten Nunes naar een blooper, die achter het tweede honk ergens dreigde neer te ploffen en ondanks dat ze haar handschoen verkeerd om had, wist ze die bal te vangen! En zoiets geeft je dan ook weer vertrouwen aan slag en ja hoor: ferme driepitter met twee binnengeslagen punten van de knuppel van ...... Kirsten! Het eindigde echter voor haar toch ietwat in mineur, want ze ging een beetje raar vallend naar het derde honk en bezeerde zich lelijk aan de enkel. De derde supervang was van Ailleen Boland die er eentje "over the shoulder" ving als korte stop. 

Ons team heeft er zin in, in die nacompetitie! Maandag is er alweer lekker getraind en was driekwart aanwezig en een kwart met reden afwezig. Kom maar op Cheetahs, Robur, Orioles en Alcmaria/Bears !

(JONGE)DAMES TWEE KAN VRIJUIT HET SEIZOEN UIT SPELEN !!

OP DE UITSLAG NA WAS HET GEHEEL EN AL SUPER SOFTBAL !!

Alles zat zaterdag mee om de " vorentscheidung  " (wie weet er een goed Nederlands woord voor? Ik niet!) in de aspirantensoftbalpoule te spelen: prachtig weer, strak belijnd veld, volgepakte tribunes - echt waar, de mensen moesten inschikken! - twee teams die stonden te trillen in hun tuig en twee goed voorbereide umpires uit ons dames 2 team. OK, "voorbeslissing", maar dat klinkt toch helemaal niet?! Kinheim en Pirates hadden ieder tien gespeeld, tien gewonnen en zaterdag 27 juni stond eenmalig Pirates - Kinheim op de rol. Komt er nog een return? NEE! De bond heeft at random 18 wedstrijden uit de computer laten rollen, want dat is het maximum aantal wedstrijden dat zij wil plannen voor breedtesport. En door dit ontmoeten twee van de sterkste teams elkaar slechts eenmaal en is er dus niet volledig sprake van fair play, maar dat wisten we van te voren. Dus Pirates vs. Kinheim was "THE GAME" en dat hadden alle ouders, familie, broertjes, zusjes en de schoothondjes goed begrepen: wat een drukte!

Qua coachervaring stonden wij vooraf kilometers achter: 20 tegen zeker 100 jaar (Elly en Suze bij Kinheim, de "ouderen" onder ons kennen ze vast wel), maar de meisjes moesten het natuurlijk wel doen en dat deden ze! Ondanks dat Kinheim op de juiste momenten de akties maakte, konden de Piratesgirls er best ook wel wat tegenover stellen met als hoogtepunt een running catch van onze tweede honkvrouw Moniek die dankzij haar uitschuifarm de bal nog net kon vangen! O jee, eenmaal hadden wij alle honken bezet met nog niemand uit.... Normaal zouden we wel punten hebben gepakt, maar of het nu door de spanning kwam, of de kwaliteit van de Kinheimwerpsters of gewoon vette pech, het lukte ons niet om ook maar één puntje over de plaat te krijgen. Kinheim won verdiend met 7-0 en ondanks dat was de wedstrijd het aanzien van begin tot eind volkomen waard: EEN TOPJEUGDSOFTBALWEDSTRIJD! 

 

OP DE UITSLAG NA WAS HET GEHEEL EN AL SUPER SOFTBAL !!

PIRATES DAMES 3 - HILVERSUM HURRICANES 4

Dat ene klappie op het juiste moment had net een vrije dag.
 
24/6 Pirates dames 3 - Hilversum Hurricanes 4: 4-5.
Na een eerste inning met nogal wat misverstanden ontrolde zich een spannende wedstrijd waarin naaste concurrent Hilversum Hurricanes het beste van het spel had. Pas in de 6e inning lieten de Piratesdames hun tanden zien, maar helaas was dat niet genoeg om de winst te boeken. Toch was er best het één en ander te genieten. Zo waren er niet alleen keurige vangballen in binnen- en buitenveld, maar zelfs een "echt" dubbelspel 6-4 en 4-3 (Yvonne Witte, Saskia Ruijgrok en Willy Steinvoorte). Willy en Eva Leonora sloegen allebei 2 uit 3 (0,667), Eva met een 2honkslag. Kimberley van Seggelen gooide 3-2-11-2 en de werpster van Hilversum 3-2-6-5 in 7 (!) innings.

PIRATES DAMES 3 - HILVERSUM HURRICANES 4

PIRATES HEREN 3 (Black Socks) - HILVERSUM HURRICANES

21/6 Pirates heren 3 (Black Socks) - Hilversum Hurricanes 1: 9-14.
Was het een goede wedstrijd? Mwoh... Was het een attractieve wedstrijd? Dat zeker! Het zal niet vaak gebeuren dat er in een wedstrijd 19 (Hilversum) + 15 (Black Socks) = 34 honkslagen geslagen worden! Voor de Black Socks sloeg Robin Moos het best met 5 uit 6 (0,833), gevolgd door Josse Buschman met 3 uit 5 (0,600). Timo van Amerongen, Ilja Buschman en Niels Meulman hadden elk een 2honkslag. Een dubbelspel was er ook: 6- en 6-3 (Ilja en Alfonso Zefrin) en een 2-6 "uit bij stelen" (Josse en Ilja) was ook lekker meegenomen. Tom Minderhoud gooide 5-3-9-2 in 4 innings en Robin 5-0-10-2 in de resterende 5 innings. Twee werpers van Hilversum gooiden samen 11-2-15-5. 
Omdat er bij Hilversum wel heel erg (te!) creatief met de dh-regel werd omgegaan, heeft Pirates officieel protest aangetekend.
 

PIRATES HEREN 3 (Black Socks) - HILVERSUM HURRICANES

OP HET MOOISTE SOFTBALVELD VAN NEDERLAND GESPEELD!

Jullie stukkies-schrijver was er tot nu toe nog niet geweest, dus was hij heel benieuwd hoe het honk- en softbalkomplex in Hoofddorp er uit zou zien, met name natuurlijk het softbalveld, want daarvoor kwamen we met dames 2. Welnu: S-C-H-I-T-T-E-R-E-N-D !!! Het binnen- én buitenveld zo vlak als een biljartlaken, prachtige dugouts, elektronisch scorebord, geluidsinstallatie, PA announcerbox en kunstlicht natuurlijk. Toch een minpuntje gevonden mensen: het lukt niet om je naam op het scorebord zodanig te fotograferen dat het er scherp op komt? Om een of andere reden veroorzaken die rode lampjes een wazige vlek op je foto: hoe kan dat nou ?!

Hoofddorp 1 had donderdag al de definitieve eerste plaats van de voorcompetitie willen vieren, maar Olympia 2 (volgens de Hoofddorpgirls was het Olympia 1) trakteerde hen op een nederlaag, dus moest het tegen Pirates 2 maar gebeuren. Op papier voor hen een piece of cake, want in Amsterdam liepen zij tweemaal met dubbele cijfers over ons heen. Ons jeugdige team speelde twee wedstrijden die het aanzien best waard waren, maar werd toch tweemaal op een regelmatige nederlaag getrakteerd: 11-1 en 7-0.

In de eerste wedstrijd liep het in grote lijnen bij ons in het binnenveld wat minder en in de tweede wedstrijd was dat in het buitenveld: een aantal maakbare nullen werd niet gemaakt. Toch waren er diverse genietmomentjes voor de Piratesfans, zoals de bionische arm van catcher Laura Goorts, de keiharde hits van Britt Heijneman, verdienstelijk pitchen door Suzanne Veenhof en Nashota Vieane, die bovendien ook goed handelden op kortgeslagen ballen in hun buurt en de sneaky bunt van Ailleen Boland (ditmaal helaas maar ééntje, maar toch!). We hadden niet zoveel hits, maar wat leuk voor Janissa Diaby dat er eentje van haar knuppel kwam!

De punten waren niet belangrijk voor beide teams, maar de punten van de te spelen inhaler met Alcmaria/Bears 2 wel, want die punten gaan mee naar onze vervolgcompetitie. Wanneer die wedstrijd wordt ingehaald is nog niet bekend. 

OP HET MOOISTE SOFTBALVELD VAN NEDERLAND GESPEELD!

VROUWENSELECTIE DEELDE DE PUNTEN MET BAN TOPA

Stel: de avond voor de wedstrijddag gaan vier speelsters van ons team uit eten en lopen een voedselvergiftiging op en kunnen beslist niet spelen. Van het bij de bond ingeleverde 17-speelsters roster waren er reeds vijf geblesseerd, dus zou ons team met acht in plaats van negen speelsters kunnen starten tegen Ban Topa. Maar dan heb je automatisch verloren, omdat de regel is dat een team verplicht met negen speelsters een wedstrijd moet spelen. Dan zou je in het geval van Pirates, met een tweede team achter het eerste team, natuurlijk twee of drie meiden bij het eerste team in kunnen laten vallen, probleem opgelost. Lager mag altijd bij hoger invallen, andersom niet.

NEE! MAG NIET! Speelsters die niet minimaal 48 uur voor aanvang wedstrijd op het 17-speelsters roster staan, mogen niet aan een wedstrijd deelnemen..... Iets vergelijkbaars was donderdagavond na de training bij ons het geval: door vooral blessures zouden er hooguit negen speelsters fit zijn voor zaterdag, natuurlijk een veel te groot risico als je een dubbel moet spelen in de Silver League.

Gelukkig, Gelukkig, konden we zaterdag uiteindelijk nog negen-en-een-halve fitte meiden opstellen: Rosalie, Sophie, Babette, Rhowan, Judith, Uchenna, Ragna, Josephine, Mandy en (een halve) Maja en kon de eerste wedstrijd ook nog mooi worden gewonnen: 5-3! De tweede wedstrijd leek op een walkover uit te draaien voor Ban Topa, vooral omdat hun nr. 13 en nr. 22 alle gelegenheid kregen om hun grote klasse te tonen (die nr. 22 sloeg me een homerun die we nu nog aan het zoeken zijn!), maar zie, nog teruggehaald tot uiteindelijk 10-12.

Dat 17-vrouw Roster, dit jaar nieuw ingevoerd door de bond, heeft inmiddels al tot heel veel commotie (o.a. verliespunten bij clubs) geleid in onze DNSL (Dutch national softball league) en moet maar eens snel worden ge-evalueerd, want het is van de gekke, dat je in je eigen club last minute bij calamiteiten niet een speelster uit je jeugd of lager team mag laten invallen in je eerste!

Maar goed, de eerste twee punten in de onderste zes poule zitten in de tas! Volgend weekend alle zeventien fit, want we moeten twee dubbels spelen! Zondag gaat de gewonnen Fanbus rijden naar Rosmalen!

 

VROUWENSELECTIE DEELDE DE PUNTEN MET BAN TOPA

ODIZ FROGS HAD DE MOOISTE ACTIES, MAAR PIRATES WON DE GAME!

Ons ongeslagen aspirantensoftbalteam begon zaterdagochtend aan haar tiende wedstrijd, na negen wins op een rij. Tegenstander Odiz Frogs uit Zaandam zou ook "wel even" aan de zegekar worden gebonden, zodat we volgende week tegen het ook nog ongeslagen Kinheim met evenveel punten zouden kunnen starten. Nou, dat liep effe anders.... De Zaanse meisjes gaven onmiddellijk een wake up call en liepen maar liefst vijf runs over de plaat! Hoe dan?! 0-5 achter tegen een team dat veel lager in de stand staat?

Ja, wat controleprobleempjes bij pitcher Demi, vierwijdjes dus, een rake klap en wat ballen tegen de backstop die catcher Lois niet kon tegenhouden. Mwoh, we zouden die punten aan slag wel even terugpakken..... No way babe, want de Frogs vingen alles wat wij omhoog sloegen, hun korte stop maakte een onmogelijke nul op het eerste honk en hun catcher ving mooi een popfly (dat is een recht omhooggeslagen bal, vaak voor de catcher, heel moeilijk, want je moet de bal eerst boven je zien en er dan snel onder komen). Na twee Piratesslagbeurten hadden we nog slechts 1 puntje terug kunnen halen.

De Zaanse coach probeerde ons nooit in ons ritme te laten komen, door elke inning een andere werpster op te stellen. Op nummer drie kregen we eindelijk wat vat en konden gelijk komen: 5-5. Onmiddellijk sloegen zij weer terug: 5-8, nu op het pitchen van Lois. Eindelijk, eindelijk, op hun vierde (of was het hun vijfde al?) werpster, wisten wij wat honkloopsters te krijgen door vierwijd, toch wat veldfoutjes kunnen afdwingen en een enorme klap van Anneloes (wie anders?!) en konden wij voor het eerst voor komen in de stand, zelfs tot 12-8! Zoë Huls beleefde hachelijke momenten als honkloopster. Nog maar pas lid, bij een nog gelijke stand met vier wijd op het honk gekomen en dan een steelteken krijgen van de coach! Zij weet nog nauwelijks wanneer je je honk mag loslaten, maar na de derde geworpen bal, ja hoor, daar ging ze, rennend voor haar leven, safe at second !! Het klinkt allemaal zo vanzelfsprekend, honk houden bij hoge bal, freeze on a line drive, enz. maar doe het maar eens als je pas begint met softbal!

Dank aan de scheidsen Nunes Castanheira en Boland, de dames hadden de wedstrijd goed onder controle! 

Zaterdag de thuiswedstrijd tegen Kinheim, het team dat net als wij tien gespeeld, tien gewonnen, staat!

 

 

ODIZ FROGS HAD DE MOOISTE ACTIES, MAAR PIRATES WON DE GAME!

DAMES 3 HEEFT WEER DE GOEDE RICHTING GEVONDEN

17/6 Pirates dames 3 - Quick 4: 9-4.
Aan de uitslag zou je het niet zeggen, maar wat hadden de Piratesdames een taaie tegenstander aan Quick! Na 3 innings stond het 2-2, waarbij gezegd moet worden dat Quick het Pirates veel moeilijker maakte dan omgekeerd. Gelukkig kwam in de 4e inning eindelijk de langverwachte rally, die 7 punten opleverde. Omdat er veel regen werd verwacht, was de wedstrijd eerder begonnen en kon een reglementair geldende wedstrijd in de boeken worden genoteerd.
Vermeldenswaard: Liefst twee maal 2-6 "uit bij stelen", de eerste keer Eva Leonora naar Nina Bogaerts, de tweede keer Nina naar Anouk Noordervliet. Anniek Coorengel sloeg 2 uit 2 en Nina 1 uit 1 (allebei 1,000). Anouk had een 2honkslag. Yvonne Witte gooide in de hele wedstrijd (5 innings) 3-3-5-3 en 2 werpsters van Quick gooiden samen 1-6-6-1 in 4 innings.

DAMES 3 HEEFT WEER DE GOEDE RICHTING GEVONDEN

FALCON VS PIRATES HEREN 3, DE VLAG KAN UIT

Falcons - Pirates heren 3 (Black Socks): 5-13.
We hebben er lang op moeten wachten, maar daar was ie dan eindelijk, de eerste overwinning van de Black Socks dit seizoen! En het mag zelfs een klinkende overwining genoemd worden, want de Socks lieten niet alleen hun knuppels spreken, maar ook lieten ze vol overtuiging de ballen in hun handschoen ploffen. Zo waren er maar liefst 3 dubbelspelen te noteren: In de 1e inning 4- en 4-3 (Dook de Vries, Alfonso Zefrin), in de 7e inning 6-4 en 4-3 (Ilja Buschman, Dook, Alfonso) en in de 9e inning een MLBplay om de wedstrijd te beëindigen V6 en 6-4 ( Ilja maakte een basket catch à la Willie Mays en wist ook nog de verbaasde honkloper naar Dook op 2 uit te gooien). Bovendien waren er nog diverse andere goede verdedigende acties, nette vangballen en degelijke fieldballen. Met de knuppel was Josse Buschman het vaardigst (2 uit 3 -> 0,667), maar ook Jeroen Kroes (3 uit 5 -> 0,600), Alfonso Zefrin (2 uit 4 -> 0,500) en Ilja (2 uit 5 -> 0,400, met een 2honkslag) wisten de Falcons flink onder druk te zetten. Winnende werper werd Robin Moos. Hij gooide 4-2-13-3 in alle 9 innings. Bij de Falcons konden 3 werpers de aanvalsdrift van de Piraten niet bedwingen. Ze gooiden samen 5-9-12-5. Dat er op de Piratesscorekaart 14 runs stonden, was niet eens meer van belang. Het eerste schaap is over de dam...!

FALCON VS PIRATES HEREN 3, DE VLAG KAN UIT

VATOS vs PIRATES DAMES 3, SOMS ZIT HET GEWOON TEGEN

7/6 Vatos - Pirates dames 3: 8-7.
Natuurlijk, het moest er een keer van komen, de eerste nederlaag. Maar toch... ach, laat maar. Lucie v.d.Vecht sloeg 2 uit 2 en Saskia Ruijgrok 1 uit 1 (allebei 1,000). Anniek Coorengel had een 3honkslag. Kimberley van Seggelen gooide 5-2-7-3 in 4 innings en de werpster van Vatos 1-5-9-1 in 5 innings.
 

VATOS vs PIRATES DAMES 3, SOMS ZIT HET GEWOON TEGEN

Hoofdsponsor L&D

Pirates foto's

Sponsorportaal